väčšinou bežím za busom, a ešte v susednej dedine to rozdýchavam ale upokojujem sa tým, že si ráno dlhšie pospím, ešte robím niečo pre svoje zdravie v rámci rannej rozcvičky, plus mi nie je zima
Na zastávku chodím tak 5-10 minút pred odchodom, ale občas sa stane, že vychádzam z vchodu zároveň s príchodom autobusu - potom občas pobehnem, ale keďže ešte kým tam autobus príde vidím, koľko ľudí je na zastávke (a väčšinou ich tam býva dosť, aby som bežať ani nemusela) a mám ju pár krokov od paneláku, tak väčšinou ani veľmi nie, všetko sa to tak elegantne vyrieši
A na základe tohto vždy stihnem autobus, ktorým som chcela ísť, ale často zvykne byť veľa ľudí, rôzne zápchy (teraz keď robili cestu všade -.-), tak do školy zvyknem meškať, ale teraz je to všetkým tak akosi jedno už...
@badblood raz sa mi stalo že som zmeškala... chodia mi tam proste asi 4 autobusy cca v jednom čase no a myslím že asi dva nešli tak som tam čakala asi do 6.45 a nešiel tak som išla dmov lebo by som už nestihla prestup na vlak a šla som doktorke ... ale radšej chodím skôr a čakám tam na autobus...
ja chodim totalne na doraz byvam kilometer od zastavky a chodim z domu asi 5 minut pred odchodom busu a teda neponahlam sa vobec...a za tych 13 rokov co cestujem som zmeskala bus len raz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A na základe tohto vždy stihnem autobus, ktorým som chcela ísť, ale často zvykne byť veľa ľudí, rôzne zápchy (teraz keď robili cestu všade -.-), tak do školy zvyknem meškať, ale teraz je to všetkým tak akosi jedno už...