Ty kokos..toto je dobre sprosta tema Nic proti..akoze ja mam rada metal, pocuvam ho.. ale pridu mi absolutne trapne tieto temy..metal vs. hip hop..kde sa spustaju len hadky..vzhladom na to ludia ze ludom sa nazory na tuto vec roznia..
A jasne ze metal je najlepsi , ve stinu starych dubu za tebou pride 5 nawarpaintovanych ujov s plastovymi kosami z Dracika a ritualne ta poslu "fuck off in the name of the darkest throne of the blackest satan in the mountain of dark and true metal hell!"
100 ludi 100 chuti...kazdemu sa paci nieco ine...nedarmo niekomu vnucovat inu hudbu aka su mu paci...moj osobny nazor vsak je,ze hip-hop,rap...a podobne shity sa nemaju nazyvat pojmom hudba.
Ja si myslím, že toto sa prebralo už v téme Hip-hop je nahovno, alebo podobne, vôbec nechápem, že tu reagujeme na podrývanie nejakého somára, čo tu bol desaťkrát!
vecne hadky kvoli tymto stylom hudby...ani ja nemam rada hip hop a rap...ale uz mi tiez lezie niekde,hadat sa koli tomu co kto pocuva a co kto nema rad...moj nazor je ten ze hiphoperi si nechcu pripustit,ze ho punk a metal vyhadzuju z placu...lebo Punk is not dead!!!.....
Zbožňujem, ked dakto ide porovnávať niečo neporovnateľnéé a maximálne rozličnéé!!!!! Hop nemožeš porovnávať s metálom, keď nemajú v podstate vôbec nič spoločnéé...!!!
Jako úplne odveci diskusia načo to porovnávať? Veď každý má rád iné a načo sa stále rýpať v tom a prečo, načo, jako to je a tak podobne... Ja osobne počúvam punk a H-H ma absolútne netrápi čo si obliekajú a pod. Jeto vec vkusu a štýlu
a aby som sa vyjadril k teme, hoci sa povazujem za "metlaka" tak si celkom rad vypocujem ak je hip hop s dobrou myslienkou a nie iba bezduche nadavanie.
jednoznacne metal je najlepsii...hm a jednoznacne skupina zlozena z piatich geniov ako su John Myung, John Petrucci, Mike Portnoy, Jordan Rudess a James LaBrie hm pre tych co nevedia ide o skupinu DREAM THEATER hm a proste je to najlepsia skupina aku som kedy pocula...hraci maju vybornu fantaziu, techniku, dynamika, tempo...proste nic tomu nechyba...pre mna su záazrak
Vsetci tu pisete ake zbytocne je to porovnavat a kazdi (skoro)za tym dopise ze toto je lepsie alebo toot ! no tak to rovno porovnajte a klud.. a kto to nedokaze porovnat tak ench to neporovnava.. a myslim ze aani nejde o to hovorit co ma punk ci metal a co nema hip hop.. skor o to kto co pocuva a k comu ma tato mladez lepsi vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jednoducho toto je monument zbytocnosti...smitec
je to ako porovnavat
jahody vs. kapusta
boeing 747 vs. skoda fabia
playstation3 vs. herny automat z japonska
cnn vs. fox
markiza vs. ta3
ipod vs. mobil s mp3
kazdy ma svoje kvality, ale su neporovnatelne!
MY SME MLADEZ HIP-HOPOVA!!!!!!
HIP-HOP VLADNE SVETOM
PUNK A METAL MALYM DETOM
By maly dudri
metal, rock a punk 4ever
Milujem Sum 41!!!!