Nakolko mas zjavne rad powermetal tak Helloween, mozno Blind Guardian {Helloween Future World, Eagles Fly Free, Gorgar a vlastne cely Walls of Jericho album, Blindi hlavne veci ako Valhalla, ci Mirror Mirror a original Bard songu}.Manowar... Manowar ma taky svojsky styl... Heavy/Power/Symph. hmm... Uprimne, najviac by ti sedel bud Motorhead {Overkill, Bomber, Ace of Spades...} alebo potom uz Thrash metal, trebarz Megadeth ci Metallica {Four Horseman, Whiplash, Five Magic, Hangar 18}...
Ja som v podstate zacinal Hammerfallom a Manowarom a takto nejak to pokracovalo u mna. Mozes skusit este trebarz Judas Priest {Painkiller, Breaking the Law ci Night Crawler}
A samozrejme Sonata Arctica {My Land, 8th Commandant, Replica...}
@kolcak123 otázku chápem veľmi dobre, a okrem LMFAO sa tam nájdu vždy aj podobné kapely Hammerfallu.. takže tak.. a vlastne - čo takto ešte pred tým než založíš ďalšiu anketu, skúsiť en.wikipedia.org (vyhľadaj si žáner a máš tam kapiel plnú RIŤ) alebo » www.metal-archives.com/...
@nikoll92 milujem ked sa ženy hrajú na chytré.Načo budem ako chuj prezerať všetky odporučané ked sa mi z toho 90% nebude páčiť.Pozri si moju otázku.Je tam napísané skladby typu!!!!!!!!!Čiže také podobné!!!!!!Ja nehľadám iné skupiny!!!!!!!Si dobrá,ale vieš on sa metal delí na druhy.A zase sme pri prvom probléme.Na zozname bude kapiel ako nasratých,každá bude mať vyše 7-10 albumov.V tom dajme tomu 10 piesní.Tak si predstav koľko času by ma to stálo.Preto radšej založím tému kde a ludia ako sob3ík mi poradia.A tá jeho rada mi ušetrí kopu času.
@kolcak123 a ja milujem keď nejaký zasran nevie ako reagovať a trepe do toho "ženy", tak sa teda neposerme že som ti tu napísala sto spôsobov ako si nájsť hudbu more.. huh! a keby si chcel ušetriť ešte viac času, tak nesedíš a nerozmýšlaš čo mi sem ešte napíšeš nerd
a "skladby typu" nemôžu byť aj iné skupiny? to už keď chceš len hentie presne tak si šľahni niekam vyhľadať celú discografiu napr. manowar . ja len toľko. a nehovor mi, že sa nerozumiem lebo som žena, ja som na tých kapelách (bohužiaľ) vyrastala. ale napr. manowar nie sú až tak hrozní, len tie texty sú nechutné
@nikoll92 hahahah pobavila si ma nič lepšie si vymyslieť nedokázala?????? ano trepem lebo toto sa mi stáva stále,že sa dotrepe dáka žena a začne sa hrať na chytrú.Sto spôsobov?????? Nevieš počítať??Napísala si 2 a aj tie stoja za veľké H.Je úplne jedno čo napíšem,aj tak to nepochopíš
@kolcak123 na chytrú a pritom si ty ten ktorý tu žiada o radu nás ktorí počúvajú metal, tak? a pritom, candy36 ti napísala v podstate to isté čo ja a ty jej napíšeš že môžu byť aj iné skupiny a mne si tu pred chvíľou vyhukoval že ty skupiny nehľadáš tak sa zahrab niekam do školy radšej more
@nikoll92 a myslíš si že načo vznikajú tieto fora???????Asi preto aby si sa hrala na chytrú!Nie nenapísala to isté.Prosím ťa prečítaj si to čo si napísala ty a čo ona.Asi nevieš čítať s porozumením!
@candy36 aha tak že tvoj otec je metlák Ja by som bez fotra metlák nebol To on niečo začal počúvať a po týždni som to počúval ja Teraz mi robí nočné mory s Gothic Metalom
proste, u nás vždy čo bolo mäkšie než Iron Maiden boli "sračky" tak som just v 11tich začala ho srať tým že som na celý dom púšťať slaďáky od Poison/Motley Crue/Tigertailz a tak podobne a mi to zostalo
@candy36 bez urážky ale tvoj tatko je extrém No aspon toho Biebera nepočúva Som dnes musel ja sprnuť môjho otca, pozeram si jeho hudbu.Má tam samý metal a upne naspotku ,,Justin Bieber,, Povedal mi na to že 1 sa mu môže páčiť XD Tá pesnička čo si sem hodila bola Gut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja som v podstate zacinal Hammerfallom a Manowarom a takto nejak to pokracovalo u mna. Mozes skusit este trebarz Judas Priest {Painkiller, Breaking the Law ci Night Crawler}
A samozrejme Sonata Arctica {My Land, 8th Commandant, Replica...}
@nikoll92 počúvam na YouTubue Hammerfall-At the End of Rainbow a v Suggestions je Lmfao Ale ty si asi nepochopila otázke
a "skladby typu" nemôžu byť aj iné skupiny? to už keď chceš len hentie presne tak si šľahni niekam vyhľadať celú discografiu napr. manowar . ja len toľko. a nehovor mi, že sa nerozumiem lebo som žena, ja som na tých kapelách (bohužiaľ) vyrastala. ale napr. manowar nie sú až tak hrozní, len tie texty sú nechutné
btw: Blind Guardian - Traveler in time
jedna z mála z takéhoto podobného žánra čo sa mi fakt páči
Rammstein Te quiero puta, Feuer frei
Sabaton - Midway
a toto som len tak našiel dneska náhodou a celkom ma to zaujalo
hmm Manowar , hammerfall dobréé
proste, u nás vždy čo bolo mäkšie než Iron Maiden boli "sračky" tak som just v 11tich začala ho srať tým že som na celý dom púšťať slaďáky od Poison/Motley Crue/Tigertailz a tak podobne a mi to zostalo