tak kapiel je vela..zatial vymenovane su dost komercne hlavne cof chalani skoda vy dobra kapela to bola..aj je..len skomercnela..prave v tejto chvili pocuvam scar symmetry
@tia999
noooo takze Linkini nic proti nim ale tak ked ich dakto nazve metalom tak nevjem potom kam priradi napriklad Cradle of Filth A podla mojho??hmmm Opeth,Dimmu Borgir, Behemoth..alebo legendy typu Helloween, Iron alebo ehm Venom...
Podľa toho či momentálne alebo celkovo...
Momentálne to bude Evergrey, The Gathering, Hypocrisy (to bolo vždy), Satyricon, Vader (aj to bolo vždy), Avantasia, no tak už aj Death a už si nespomínam...
@5 jasne, ze oni nie su metal
ja nvm ako presne mam zaradit tieto kapely ale ja mam rada z rocku hlavne Mansona, Korn, Slipknot, Metallicu, The System Of A Down... Deathstar su nazivo dost dobri
@tia999 Mansona-tazko povedat Korn-NUmetal Slipknot-NUmetal Metallicu-HeavyMetal The System Of A Down-hmm taky zvlastny metal tazko povedat ...a klasicky priklad rocku by som dal AC/DC klasika
@19 a nový album A-lex si nepočul? veď to je úplna pecka, pripomína to trošku Arise, nový bubeník je super. A či tam huláka Derrick alebo Max je úplne jedno, obaja sú skvelí, aj keď Max v poslednom čase upadá
@32 no to je veliká škoda, lebo Derrick je objektívne určite lepší spevák ako Max, narozdiel od neho vie spievať aj melodicky čo Max nevie... A Max vypadá ako úplná socka, vynikajúci image mal na Arise
Ehm, Neviem prečo odsudzujete Linkin Park, Prečo si vy zarytý "metalisty" nechce pripustit ze existuje aj nieco ako Nu-Metal. Teraz seci budeme pocuvat Craddle of Filth lebo to niekdo niekde niekedy povedal ze take nieco existuje.
Linkin Park je skvelý, Korn je uzasny, Limp Bizkit ma tiez dobre pesnicky. Ale vy hah neviem ako to povedat, si myslite ze ze vsetok rap je zly, co samozrejme nieje pravda. Niektora "Rapová" hudba je sidce odpad, ale dokonca aj tam sa da najst vynimka. Proste P.O.D Co su v podstate jedny z 1. kapiel co hraly Hard Rock alebo vlastne prvy Nu-Metal. Proste nieste otvoreny novym stilom, Metalcore je tiez stil metalu a podaktory stym nesuhlasia, alebo aj Industrial ma nieco podobne z Metalcorom, ale ma to aj hmm "HardStyle" prvky.
Ale nie niektory ludia si myslia ze ked to neni IRON MAIDEN, Led Zepelin, Hallowen atd atd tak to uz neni metal.
na uvod
1, linkin park nejsu metal, ani sa nim nikdy nenazyvali....to že maju niektore nu metALove prvky neznamena že sa považuju za akýkolvek odvar metalu
2, linkin park nie je sracka
dalej nehnevajte sa ale tie zmesky hluku ako dimmu borgir a podobne považujete za metal? to su sracky
a najlepsie metalove kapely? Black sabath iron maiden, megadeth(aj ked ich konkretne nemam moc rada ale je to jedna z najlepsich metalových kapiel ) a moja milovana zbožnovana metallica.....
len by ste fakt ludia mohli vsetko prestat skatlukovat
@61 "len by ste fakt ludia mohli vsetko prestat skatlukovat" to vravis ty? takze "tie zmesky hluku ako dimmu borgir a podobne považujete za metal?" neni skatulkovanie ? je ..tak nie kazdemu sa paci black metal ..ale dimmu borgir s cof su kraly black metalu
U mňa jednoznačne Ulver,Arcturus,Bathory...CoF nechápem čo myslíte pod tým že skomerčneli-oni už niesu dobrý pretože tam už niesu tí dobrí hudobníci čo predtým a spevák už nieje to čo býval...
A mimo severu dáky prehľad nemám ale Machine Head na mňa urobili veľmi dobrý dojem
heavy metal je len niečo na čom sa dá dobre zasmiať u mňa... ;p
ooooo> "dimmu borgir s cof su kraly black metalu" ? bože žartuješ, hej.... no tí sú teda fakt "true" ...
a ten slovny tvar "kraly" sa mi dosť páči, ako máme "tí psi a tie psy", máme tiež "tí králi a tie krály" a nemá to byť kritika gramatiky... ja tiež používam napríklad tvar "tie syny" namiesto "tí synovia" haha.
Poďme sa pobiť!
Drahá metalová komunita, zhlboka sa nadýchnite, pustite si ten váš najtemnejší namenej komerčný najmetalovejší najpravejší najsamlepší metal, a prestaňte sa hádať o kapelách.Nespomínam si, že by sa tým niekedy niečo vyriešilo.
Osobne môžem odporučiť, z toho, čo tu ešte nepadlo, Anorexiu Nervosa.
Neviem, či je to práve ukážkový song, ale ja som mŕtva z tej hovorenej časti vo francúzštine.
Čo sa Sepultury týka, tak od Roots to išlo akosi dolu vodou.Z nového albumu, nemaxovského, sa mi fakt páči iba Ludwig Van, to je také choré, až je to dobré.
Jednoznačne víťazí Sentenced - moja naj naj naj naj naj naj naj láska na svete...
A k slečne zakladateľke diskusie - ani ja LP a podobné "sračky" nepočúvam, ale rada by som vedela, čo ťa oprávňuje k tomu, aby si ich takto označovala To je snáď každého osobná vec čo počúva a už mi pekne dávno lezie na city to, ako každému vnucujete čo je dobré a čo je tá "sračka"... potom to dopadne tak, že každý chce byť veľký metlák a všetci počúvajú tie isté kaply!
System Of A Down moja srdcovka, potom Metallica, Serj Tankian, Scars on Broadway, Disturbed,Sonata arctica, a potom toto bude skor rock: Tenacious D, Three days grace, Breaking Benjamin.....
@63 sry ale vygoogli si vyznam slova skatulkovanie
skatulkovanie je ked niečo surovo potrebujes zaradit do jedneho konkretneho stýlu,
a podla mna je uplne prirodzene ked kapelu nebavi hrat stále to iste dookola ale experimentuje aj vo viacerich styloch
to že dimmu borgir a podbne hovadiny su sracky neni skatlukovanie ale konstatovanie skutocnosti
tak dajme tomu SOAD,COB,Slayer,Dream Theater,Death,Opeth,Heloween,SA,Lunatic Gods,Avenged Sevenfold- taky poslabsi metal,potom CYNIC, atd atd ... je straasne vela fakt peckovych albumov z roznych podzanrov metalu,to sa neda len tak napisat...nejaky album od urcitej skupiny je proste lepsi,a dalsi uz nemusi byt taky dobry...
A nechapem ako jeden isty clovek mohol dakedy povedat,ze metal je nepotrebna cast hudby...Praveze pri metale sa ukaze,kto ma aky cit k hudbe,pretoze metal,a to myslim kvalitny metal nie sracky teraz,lebo metal nedokaze pocuvat kazdy...
Je rozdiel medzi vetami "Nepocuva metal" a "Nedokaze pocuvat metal"...pretoze metal je proste len pre vyvolenych pre mna je to proste tvrda muzika so strasne vela prvkami aj klasickej hudby,takze je to podla mna velmi inteligentna hudba,cize nie je pravda,ze metal pocuvaju len chudaci a fetaci... Samozrejme zalezi od danej skupiny,aky tvori metal a ci nim chce zaujat inteligentnych ludi alebo nejakych traposov,co slintaju len po komercnych srackach..... no ja uz koncim,hudbe zdar!
waaaw, clovek sa tu chvilu neukaze a uz jake debaty
takze k teme... menovat najpocuvanejsie kapely by bolo asi takze, lebo ja pocuvam skor vela pesniciek od rozlicnych kapiel... ale na ukazku IRON MAIDEN- to je best... potom CHILDREN OF BODOM-ti chalani ma vzdy dostanu... potom NIGHTWISH
waaaw, clovek sa tu chvilu neukaze a uz jake debaty
takze k teme... menovat najpocuvanejsie kapely by bolo asi takze, lebo ja pocuvam skor vela pesniciek od rozlicnych kapiel... ale na ukazku IRON MAIDEN- to je best... potom CHILDREN OF BODOM-ti chalani ma vzdy dostanu... potom NIGHTWISH- lebo to je srdcofka, HAMMERFALL-lebo na nich som zacinala... WITHIN TEMPTATION, GUNS N ROSES.... straasne vela pesniciek
btw, SEPULTURA- Roots bloody roots je uplne supa
a este sorry za ten predchadzajuci koment, troska som stlacila enter skor,ako som chcela
Spock's Beard..nedavno som nasiel v otcovej zbierke (stary metlacisko )..a vazne sa mi lubia chalani ..hraju podobnu hudbu jak Dream Theater-progressive rock,metal
takze keby som mal pisat vsetko co pocuvam tak by sa to sem asi nemestilo ale najviac asi tak As I Lay Dying,Darkest Hour,Caliban,Eluveitie(dobry koncert mali 17.2.v PKO),hatebreed,samozrejme vsetko s maxom cavalerom a tak dalej.prote mrtevela
Soráč, ale fakt sa mi nechcelo to všetko čítať, takže sa ospravedlňujem, ak sa budem opakovať... Ja dosť fičím na folk metale (aha až jedna skupina ... skrátka- Eluveitie ... toto mi dodáva silu do žíl... spolu s Turisas, čo je zas, myslím, viking metal... a Nightwish, napriek tomu, že bol neskutočne komerčný, ale kým tam bola Tarja tak stál za to... Aneta je podľa mňa absolútne strašná... urobila z Nightwish svojím vystupovaním taký slabší rock... Tarja tomu dodávala čaro, ale no... Aneta mu ho uberá... čiže u mňa klesli úplne... a ak si sem-tam pustím staré albáče, ale o novom Nightwishi nechcem ani počuť...
podla mna su naj nasledovne....Amorphis,Metallica,Slayer,Cannibal corpse,Hatebreed(hardcoremetal),Rammstein,Sepultura,Cavalera Conspiracy,Brujeria,Stratovarius.
U mna jedoznacne vedie Amorphis, kto nepocul, nevie o co prichadza. nieco starsie od nich: a nieco novsie: . Este odporucam aj Insomnium (na youtube je od nich Mortal Share) a takisto aj nemecky Spectral, Folkodiu, Ensiferum a Septic Flesh
aha, lebo ja sa do toho velmo nevyZnám... počúvam len oho velmo nevyZnám... počúvam len o čo sa mi páči, a nezáleží mi na štýle, pokiaľ to nieje štýl, ktorého tákladom je robyť všetko pre to aby sa to nedalo počúvať ako napr rep... hiphop, a kokotiny tomu podobné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
130 komentov
Nightwis ?
ja neobhajujem Linkin Park, ale tak mojim usiam neblizi
popipade Cradle of Filth, Cannibal Corpse (skvela uspavacka ), Dimmu Borgir atd..
noooo takze Linkini nic proti nim ale tak ked ich dakto nazve metalom tak nevjem potom kam priradi napriklad Cradle of Filth A podla mojho??hmmm Opeth,Dimmu Borgir, Behemoth..alebo legendy typu Helloween, Iron alebo ehm Venom...
Momentálne to bude Evergrey, The Gathering, Hypocrisy (to bolo vždy), Satyricon, Vader (aj to bolo vždy), Avantasia, no tak už aj Death a už si nespomínam...
ja nvm ako presne mam zaradit tieto kapely ale ja mam rada z rocku hlavne Mansona, Korn, Slipknot, Metallicu, The System Of A Down... Deathstar su nazivo dost dobri
tiez som tipovala, ze Korn a Slipknot numetal ostatne som nevedela
mne sa este max pacil v Probot..
What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn the stone
kapely ako All gone dead, Tragic Black su predsa len trosku ine..
ale najviac ma vie dostat, ked niekto povie, ze Manson je gothic
@krutafunebracka este ze niekto spomenul haggart
Linkin Park sa radi do numetalu.
Linkin Park je skvelý, Korn je uzasny, Limp Bizkit ma tiez dobre pesnicky. Ale vy hah neviem ako to povedat, si myslite ze ze vsetok rap je zly, co samozrejme nieje pravda. Niektora "Rapová" hudba je sidce odpad, ale dokonca aj tam sa da najst vynimka. Proste P.O.D Co su v podstate jedny z 1. kapiel co hraly Hard Rock alebo vlastne prvy Nu-Metal. Proste nieste otvoreny novym stilom, Metalcore je tiez stil metalu a podaktory stym nesuhlasia, alebo aj Industrial ma nieco podobne z Metalcorom, ale ma to aj hmm "HardStyle" prvky.
Ale nie niektory ludia si myslia ze ked to neni IRON MAIDEN, Led Zepelin, Hallowen atd atd tak to uz neni metal.
a zboznujem to co som pisala a Korn je mnam
co poviete na tento clip?
dobru chut
1, linkin park nejsu metal, ani sa nim nikdy nenazyvali....to že maju niektore nu metALove prvky neznamena že sa považuju za akýkolvek odvar metalu
2, linkin park nie je sracka
dalej nehnevajte sa ale tie zmesky hluku ako dimmu borgir a podobne považujete za metal? to su sracky
a najlepsie metalove kapely? Black sabath iron maiden, megadeth(aj ked ich konkretne nemam moc rada ale je to jedna z najlepsich metalových kapiel ) a moja milovana zbožnovana metallica.....
len by ste fakt ludia mohli vsetko prestat skatlukovat
A mimo severu dáky prehľad nemám ale Machine Head na mňa urobili veľmi dobrý dojem
heavy metal je len niečo na čom sa dá dobre zasmiať u mňa... ;p
a ten slovny tvar "kraly" sa mi dosť páči, ako máme "tí psi a tie psy", máme tiež "tí králi a tie krály" a nemá to byť kritika gramatiky... ja tiež používam napríklad tvar "tie syny" namiesto "tí synovia" haha.
...ja neverím tomu, že nevtípkuješ.
Inak u mna je to Dimmu Borgir, Satyricon , Manowar, In flames, SLipknot a koooooooopec dalsich pochutiniek co sa neoplati ani vypsovat.
2. Deftones
3. KoRn / SOAD (neviem sa rozhodnúť
Children od Bodom...
(tralala)
Drahá metalová komunita, zhlboka sa nadýchnite, pustite si ten váš najtemnejší namenej komerčný najmetalovejší najpravejší najsamlepší metal, a prestaňte sa hádať o kapelách.Nespomínam si, že by sa tým niekedy niečo vyriešilo.
Osobne môžem odporučiť, z toho, čo tu ešte nepadlo, Anorexiu Nervosa.
Neviem, či je to práve ukážkový song, ale ja som mŕtva z tej hovorenej časti vo francúzštine.
Čo sa Sepultury týka, tak od Roots to išlo akosi dolu vodou.Z nového albumu, nemaxovského, sa mi fakt páči iba Ludwig Van, to je také choré, až je to dobré.
@81 childraci su super
k teme : Opeth, Metallica, Children of Bodom, Motorhead, Slayer, Within Temptation, Apocalyptica, Dream Theater, Marylin Manson, Pain Salvation, SOAD, Therion... hocico... podla nalady...
A k slečne zakladateľke diskusie - ani ja LP a podobné "sračky" nepočúvam, ale rada by som vedela, čo ťa oprávňuje k tomu, aby si ich takto označovala To je snáď každého osobná vec čo počúva a už mi pekne dávno lezie na city to, ako každému vnucujete čo je dobré a čo je tá "sračka"... potom to dopadne tak, že každý chce byť veľký metlák a všetci počúvajú tie isté kaply!
Heaven shall burn
All shall perish
Bleeding trith atd.. Háádkooor
@90 benjamina mam tiez rad
Steve Vai
skatulkovanie je ked niečo surovo potrebujes zaradit do jedneho konkretneho stýlu,
a podla mna je uplne prirodzene ked kapelu nebavi hrat stále to iste dookola ale experimentuje aj vo viacerich styloch
to že dimmu borgir a podbne hovadiny su sracky neni skatlukovanie ale konstatovanie skutocnosti
ale aj gothhic metal je spokojny
A nechapem ako jeden isty clovek mohol dakedy povedat,ze metal je nepotrebna cast hudby...Praveze pri metale sa ukaze,kto ma aky cit k hudbe,pretoze metal,a to myslim kvalitny metal nie sracky teraz,lebo metal nedokaze pocuvat kazdy...
Je rozdiel medzi vetami "Nepocuva metal" a "Nedokaze pocuvat metal"...pretoze metal je proste len pre vyvolenych pre mna je to proste tvrda muzika so strasne vela prvkami aj klasickej hudby,takze je to podla mna velmi inteligentna hudba,cize nie je pravda,ze metal pocuvaju len chudaci a fetaci... Samozrejme zalezi od danej skupiny,aky tvori metal a ci nim chce zaujat inteligentnych ludi alebo nejakych traposov,co slintaju len po komercnych srackach..... no ja uz koncim,hudbe zdar!
takze k teme... menovat najpocuvanejsie kapely by bolo asi takze, lebo ja pocuvam skor vela pesniciek od rozlicnych kapiel... ale na ukazku IRON MAIDEN- to je best... potom CHILDREN OF BODOM-ti chalani ma vzdy dostanu... potom NIGHTWISH
takze k teme... menovat najpocuvanejsie kapely by bolo asi takze, lebo ja pocuvam skor vela pesniciek od rozlicnych kapiel... ale na ukazku IRON MAIDEN- to je best... potom CHILDREN OF BODOM-ti chalani ma vzdy dostanu... potom NIGHTWISH- lebo to je srdcofka, HAMMERFALL-lebo na nich som zacinala... WITHIN TEMPTATION, GUNS N ROSES.... straasne vela pesniciek
btw, SEPULTURA- Roots bloody roots je uplne supa
a este sorry za ten predchadzajuci koment, troska som stlacila enter skor,ako som chcela
Veď daj ju ty nie? :p
jednoznacne....trash metal