nooo aby som to objasnila tato tema bola zalozena na cistu provokaciu a nie na to aby to malo nejaky zmysel...ale ok...neriesim a tu inteligenciu hladaj u seba..aj ked dost pochybujem ze nieco najdes....
Peter piper : aky mas problem..?hm..?neobuvaj sa do mna zbytocne...
ja som pochopil... ze mas nieco proti metlakom a snazis sa ma provokovat... a budes zahovarat ze ne... mne je to u riti
btw, nekradnem
ak chces provokovat, tak nebud taka trapna a nehubuj na nete.. to dokaze kazdy, najdi si nejaku metalovu diskoteku, urcite vo svojom meste raz za cas nieco take je a tam chod metalistom nadavat... lebo tu to je tak, akoby si hrasok na stenu hadzala... nic tym nedosiahnes, teda aspon u mna nie
inac.. a co sa mojho a tvojho IQ tyka, mohli by sme sa kludne niekedy stretnut a dat si IQtesty... uvidelo by sa kto z koho... (uz vidim, jak mi odpises nieco na ten styl, ze s debilmi sa stretavat nebudes a pod, ale vedz ze mne si 100% ukradnuta :d)
Ewena: ked sa ti nelubi tak tam nechod O co by bol svet krajsi a prijemnejsi kebyze kazdy videl a rozpraval len o tom dobrom a co sa tyka fora.. je pravda ze sa to tam trocha zvrhava, ale som velmi vdacny za to ze ta stranka existuje lebo bez nej by som o BIRDZe nevedel
no ale ja tam chodim lebo ma to obcas bavi...ale to nieje tak ze by som nemala rada to forum lne niekt ludia su tam straaaasne mimo....a navyse je to len provokacia teda to ze som zalozila tuto diskusiu...
Necris: no, tie tvoje vyroky ako ti je kto ukradnuty su riedne scestne, uz len tym, ze sem pises a vyjadrujes sa, ti nemoze byt nieco(niekto) ukradnuty(e)...
Ewena: prekvapujes ma ale zaroven... dost dlho som ta "nevidel", takze tesi ma
Co sa tyka fora... neni o nic lepsie/horsie ako ine... na kazde forum chodi obdobna vzorka - zopar ludi co to myslia vazne, zopar, ktory to myslia rekreacne, zopar co tam chodia zo zvyku a je im to v principe jedno no a potom je to skupinka psychopatov, ktorym je vec uplne u pici a robia si co chcu
LOL? Ja som nekukal na datum diskusie =-O Ide o to, ze jedna uzivatelka menom "Sheena" pastla na forum metallica.sk tuto diskusiu dnes, tak som myslel, ze je aktualna ale vidim, ze detska neznasanlivost nepozna hranic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
akoze trapna disusia... chyba myslienka, pointa a zmysel... a...........
inteligencia teda aspon zatial.. dufam ze sa najde
Peter piper : aky mas problem..?hm..?neobuvaj sa do mna zbytocne...
btw, nekradnem
ak chces provokovat, tak nebud taka trapna a nehubuj na nete.. to dokaze kazdy, najdi si nejaku metalovu diskoteku, urcite vo svojom meste raz za cas nieco take je a tam chod metalistom nadavat... lebo tu to je tak, akoby si hrasok na stenu hadzala... nic tym nedosiahnes, teda aspon u mna nie
inac.. a co sa mojho a tvojho IQ tyka, mohli by sme sa kludne niekedy stretnut a dat si IQtesty... uvidelo by sa kto z koho... (uz vidim, jak mi odpises nieco na ten styl, ze s debilmi sa stretavat nebudes a pod, ale vedz ze mne si 100% ukradnuta :d)
Ewena: prekvapujes ma ale zaroven... dost dlho som ta "nevidel", takze tesi ma
Co sa tyka fora... neni o nic lepsie/horsie ako ine... na kazde forum chodi obdobna vzorka - zopar ludi co to myslia vazne, zopar, ktory to myslia rekreacne, zopar co tam chodia zo zvyku a je im to v principe jedno no a potom je to skupinka psychopatov, ktorym je vec uplne u pici a robia si co chcu