Vedci musia prísť s čo najkatastrofálnejšími závermi.
Totižto ak povedia: No, najbližších 150 rokov sa nič nedeje, vtáčiky budú stále spievať motýliky si budú stále lietať. Majú po výskume, po živobití, po grantoch.
Ak však povedia: Pokapeme všetci! Zamrzneme! A tí čo nezamrznú zhoria! A tí čo nezhoria utopí ich vlna z globálneho otepľovania! A potom výskum pokračuje, zisťuje sa ako tomu zabrániť, peniažky sa im sypú. A ľudia sú s toho ešte celý nadšený koľko sa toho robí, samozrejme to využijú politici.
zaujímavé, doteraz všetci strašili s tým, ako sa zem otepľuje a topia sa ľadovce a teraz zrazu za pár rokov (nie za pár stoviek alebo tisícov rokov) máme zmrznúť?
Ja som zas pocula ze teraz bude 30 rokov byvat takato dlhsia a tuhsia zima a po tych 30 rokoch nastanu zase dlhe horuce leto ze do prace budeme chodit v plavkach
Neverím tomu, dávam tomu takú pravdu asi ako roku 2012.
A keby aj hej, tak sa okamžite sťahujem na juh, zimu neznášam už teraz, priam nenávidím, najhoršie obdobie v roku, mám nehorázne depresie z počasia. Hreším vždy keď vidím sneh.
@bibla Globálne oteplovanie podľa mňa je blbosť,je na zemi teraz všade zmena podnebia a nie oteplovanie.(kde nikdy nepadal sneh,teraz sneží,extrémne horúčavy,topenie ladovce,silné búrky,víchrice atď.)
Z nich ani doslova piča nedokáže výjsť, jeden rok hovoria že sa furt otepľuje bude vždy teplejšie až nakoniec tu bude "Afrika" a teraz zase tvrdia že tu bude len zima tak boha čo tu bude nakoniec. Budú tu furt 4 ročné obdobia alebo nakoniec iba 2 ročné obdobia čiže leto a zima a tá jeseň a jar to bude len týždeň alebo 2. aspoň ja si to tak myslím. Mimochodom sú to prehnané závery meteorológov, veď niekedy cca v 50 - 60 rokov minulého storočia občas zima trvala až do apríla ba mája a nerobila sa z toho veda ako dnes. Ja len si myslím že sa zima posunula na trocha neskôr preto na sviatky snehu niet a po nich nedaj bože sa ho zbaviť a nie vydedukovali z toho že už nastane doba ľadová asi im už jebe z toľkej nudy.
vlastne globalne oteplovanie moze vyzustit do toho ze v europe moze nastat doba ladova takze teoreticky mozno aj hej ak sa to globalne oteplovanie nespomali lebo zastavit sa uz nezatavi
to je blbost... Dalsich par rokov bude praveze cim dalej tym teplejsie, potom mozno niekedy za niekolko desatroci sa ochladi, ak golfsky prud spomali, alebo prestane tiect, kvoli priliz silnemu topeniu Arktidy a Gronskeho ladoveho stitu. Ale pocitam, a aj vedci s tym rataju, ze ak k tomu dojde, tak az za niekolko destaroci...
Ja sa mám báť zimy,do frasa? Veď o 2roky mám zdechnúť kvôli tomu,že nejaký šuter vo vesmíre neletí rovno ale práve na našu Zemeguľo,čo Vám jebe,veď to povedal Nostradamus,tak to tak musí byť! Aj sumeri si si všetky do kamienkov kreslili také domčeky,čo signalizovala,že má nastať koniec sveta.
A ak nezdechnem v 2012 a potom si budem stále dookola púštať film Nostradamus 2012 a neskutočne sa na ňom šúľat od smiechu,tak v 2072 zdechem na nedostatok vody,ktorá zo sveta zmizne (asi to nebude zimou,či?,jáj zabudla som že cez zmu voda rapídne ubúda),tak budem glgať ropu,uvidíme či prežijem.
Mňa to už to nebaví,viete čo,ja si idem pekne robiť svoje sračky,nech si šuter letí,nech si novodobý Nostramadmus Slota píše čo chce,mňa len tak nezlomíš brácho!
ako pokym to ilko nehovoril neverim tomu. a aj keby to hovoril tak tomu verit nebudem, lebo taketo daco prijat odmietam. ale je to blbost, nestane sa to nikdy. len cez moju mrtvolu! leto si nedam! budem ho branit vlastnym telom
pubert ale dosral si to s tou oranzovou, mal si dat zltu a mohla byt jamajka.
ale inak velmi sa mi paci odpoved mozno taka... a sak mozno mozno verim, mozno neverim, je to mozne , ale mozno sa to aj nestane. mmmm na ja, lecker-schmecker
@refugee uplne vsade,odkial si? no napr ked cestujem z mesta do mesta cojaviem vlakom nove zamky - bratislava, alebo bratislava trnava,levice nitra,proste hocikde ....sa nekukas z okna?videl si niekde stromy ktore su typicke pre mierne pasmo, listnatych lesov? ja vsade vidim len travy/obilniny typicke pre stepne pasmo...a ked je jesen tak je to pust
@frxxx som zo zámkov ae úprimne nejaké tie lesy vidím ale nei keď cestujem vlakom skússa niekedy prejsť po meste v ktorom práve si že neičo nevidíš z vlaku neznamená že to tam nei je
@refugee co?po meste? a co uvidim?park? alebo niekde na namesti strom v kvetinaci ? este ked sa prejdem po takej bystrici to je ok...tam okolo su dake lesy...ale kde do prdely su v zamkoch ? a tak dobre mozno tam mate daky hajik ale je viac tej porastenej plochy ci tej pustnej/stepnej polnohospodarsky obrabanej??
počul si už o Berku ??? prechádzka tam ti dá aj zabudnúť na tú "step" alebo ako si to nazval ale uznávam že Zámky moc veľké nie sú a tak ich za mesto považovať práve neide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Totižto ak povedia: No, najbližších 150 rokov sa nič nedeje, vtáčiky budú stále spievať motýliky si budú stále lietať. Majú po výskume, po živobití, po grantoch.
Ak však povedia: Pokapeme všetci! Zamrzneme! A tí čo nezamrznú zhoria! A tí čo nezhoria utopí ich vlna z globálneho otepľovania! A potom výskum pokračuje, zisťuje sa ako tomu zabrániť, peniažky sa im sypú. A ľudia sú s toho ešte celý nadšený koľko sa toho robí, samozrejme to využijú politici.
Skrátka, sú to dristy.
A keby aj hej, tak sa okamžite sťahujem na juh, zimu neznášam už teraz, priam nenávidím, najhoršie obdobie v roku, mám nehorázne depresie z počasia. Hreším vždy keď vidím sneh.
Už teraz by som uvítal celoročné leto.
Každý vraví, že to nie je pravda, ale ani sám Boh nevie...
A ak nezdechnem v 2012 a potom si budem stále dookola púštať film Nostradamus 2012 a neskutočne sa na ňom šúľat od smiechu,tak v 2072 zdechem na nedostatok vody,ktorá zo sveta zmizne (asi to nebude zimou,či?,jáj zabudla som že cez zmu voda rapídne ubúda),tak budem glgať ropu,uvidíme či prežijem.
Mňa to už to nebaví,viete čo,ja si idem pekne robiť svoje sračky,nech si šuter letí,nech si novodobý Nostramadmus Slota píše čo chce,mňa len tak nezlomíš brácho!
Trápny pokus o vtip,nevyšiel.
veď naopak všade hovoria o globálnom oteplovaní, a ako je stále teplejšie, pred pár rokmi u nás býval celú zimu sneh, teraz niekedy skoro nie je...
a v lete máme stále tropickejšie teploty...
skôr naopak
ako pokym to ilko nehovoril neverim tomu. a aj keby to hovoril tak tomu verit nebudem, lebo taketo daco prijat odmietam. ale je to blbost, nestane sa to nikdy. len cez moju mrtvolu! leto si nedam! budem ho branit vlastnym telom
ja ti pomozem, pomozem ti vsadit vlastne telo
ale inak velmi sa mi paci odpoved mozno taka... a sak mozno mozno verim, mozno neverim, je to mozne , ale mozno sa to aj nestane. mmmm na ja, lecker-schmecker