zajtra rano cestujem do BA, a mam trochu misung v listkoch na mhd co sa preslo na euro. budu sa dat kupit v automatoch zlavnene hodinove listky?a za kolko?
daju sa kupit... ale neberu uz slovenske koruny ale eura a nie jedno a dvoj centy len pat a viac... ceny si najdes na » imhd.sk viac poradit neviem
taktiez pouzivam kartu
kúpiš normálne v automate za 35centov, ale ak chceš za slovenské tak v stánku (na žel. stanici) predávajú min.5kusov v ostatných stánkoch predávajú normálne aj po jednom.
@baker - čožee? to ako myslíš, keď mám zakúpený predplatný 3mesačný lístok na čipovej karte až niekedy do februára, tak mi to prepadne? to snáď nie toto.
viete co.nasrali ma s tymi listkami, ze 15minutovy neprestupny! to kto vymyslel?? toto je najucinejsi sposob tahania penazi!! napr mne do mesta ide bus 5minut... lenze ked chcem ist pod most, 91 nechodi prilis casto, tak idem k auparku a tam prestupim na 88- ALE- teraz uz nemozem, lebo by som si musela kupit hodinovy listok...proste tieto zmeny boli uplne na prd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
taktiez pouzivam kartu
@ayreen Neprepadne, platí normálne 3 mesiace