Ahojte, nejako sa v MHD nevyznám. Chodím do MT prímestskou dopravou ale mám zmätok z MHD. Ako to chodí ? Kedy chodia linky (čas - len v cestovnom poriadnu tie časy nie sú - iba linky) tak neviem, kedy vlastné tá linka (napr. linka č.42) ide.
mhdmartin.sk a napíšeš si skade kam chceš ísť a nájde ti bus v čase ktorý ti najviac vyhovuje. Neviem čo je na tom spôsobe zlé najmä keď nie si priamo z MT a nevieš ešte dobre ktoré číslo kam chodí ten web ti výborne uľahčí prácu. A keď sa chceš ako stará babka hrabať v číselných zoznamom tak len trošku pootočíš kolieskom na myške a hneď na hlavnej stránke dole máš zoznam liniek a tam sa preklikáš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
mhdmartin.sk a napíšeš si skade kam chceš ísť a nájde ti bus v čase ktorý ti najviac vyhovuje. Neviem čo je na tom spôsobe zlé najmä keď nie si priamo z MT a nevieš ešte dobre ktoré číslo kam chodí ten web ti výborne uľahčí prácu. A keď sa chceš ako stará babka hrabať v číselných zoznamom tak len trošku pootočíš kolieskom na myške a hneď na hlavnej stránke dole máš zoznam liniek a tam sa preklikáš.
Panenka skákavá dúfam, že nemáš 15 rokov naozaj
A inak ja som len nemala peniaze