Ak ste už raz dostali pokutu od revízora v MHD, písali ste nejaké odvolanie alebo žiadosť na odpustenie pokuty ? podarilo sa ? ako to cele prebiehalo ?
pokiaľ je to tak ako v KE tak je to zbytočné. tam dokážu dať aj matke s kočíkom, ktorá kydla do autobusa kočiar. hneď išla ku strojčeku a tam nejaký neoznačený pán vytrhol jej lístok z ruky a že pokuta, neuspela asi, lebo som čítal raz aj v korzári o podobnom prípade. tie dopravné podniky za svojimi výpalníkmi stoja a je úbohosť, že si dovolia aj ženu, ktorá by chcela označiť, ale nemohla.
Ano, v Nitre, Ziline (tusim az 40EUR a to som tam bol iba 1x za zivot ) .
Neskusal som sa odvolat.
Ale raz som isiel v BA a isiel revizor, ja som listok mal ale predomnou sedela taka krasavica, dal jej pokutu 20EUR ale nemala hotovost, rozmyslal som ze jej to zaplatim, ale zdalo sa mi to trapne tak som to nechal tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neskusal som sa odvolat.
Ale raz som isiel v BA a isiel revizor, ja som listok mal ale predomnou sedela taka krasavica, dal jej pokutu 20EUR ale nemala hotovost, rozmyslal som ze jej to zaplatim, ale zdalo sa mi to trapne tak som to nechal tak.