Cawte.Chcem sa opytat ci ma niekto skusenost z pisanim ziadosti o odpustenie pokuty MHD.Mala som 30 min. listok.V Presove na hlavnej mi ho revizor skontroloval aj kartu a vsetko bolo v poriadku.Mala som v plane vystupit na trojici a zrazu zistujem ze sa z
si na omyle zlatíčko, exekútori - tie špiny nenažrané, budu dlh vymáhať od tvojích rodičov to si píš (maju na to právny nárok)
a to platí aj pre @salome3x , žiadne žiadosti ti nepomôžu........sú to vagabundi, stále maju malo, radšej to zaplať, lebo exekúcia bude 3.násobná!!!!........filip
Kamrátka tiež písala odvolanie, neuznali jej ho a jej dlh vocu DPB sa vyšplhal po troch rokoch na 4200 € poteší.. ponaučenie:plaťte...alebo teda dávajte si pozor na tie svine..
narazuvzdornaa: ja som ten listok ked pytal druhy krat nevedela najst tak on vystupil so mnou a cakal kym ho najdem.A este som ho ani nenasla a uz pytal OP ze mu mam dat.Hej on jakeby narokom cakal zeby mi mohol dat pokutu...Mozno by mi neuznali ale aspon by som skusila.Hej bolo to prvy krat...len neviem kde to poslat alebo co...
nasral by som. akonáhle by som bol z MHD-éčky, tak by som ho odjebal a odišiel. už sa mi to raz stalo, nedám im 30 evry (či 28? nwm) debilom nenažratým. nech si kontroluje v buse a ne mimo neho
.@otvoreneokno to nevadí, že si plnoletá, akekoľvek nedoplatky z exekučného konania sa prenášajú na rodinných prislušníkov, nevieš si ani predstaviť ako ti dojebu život..............taka je legislatíva v SR....filip
ludia dnes ma skoro porazilo. Ked sme dobehovali so synom na MHD č.4 bolo cca 17:10 nastupovali asi štiria ľudia ten šofér videl ako sa snažíme dobehnúť tak nás počkal bol veľli zlatý,tak sme vošli do autobusu dvere sa ihned zatvorili a autobus sa v momente pohol.Kedže som musela syna najprv usadiť aby sa mu niečo nestalo v idúcej MHD č.4 ihned šofér vyhlasil že je v autobuse kontrola lístkov, kedže sme na autobus dobehovli všetci v autobuse sedeli a mali v autobuse štiknuté listky. Ja ako posledná som sa snažila usadiť si syna a potom si štiknuť lístok aby si po ceste neublížil kedže autobus sa ihned pohol,v tom už boli zablokované štikatka c. lístkov a ta milá revizorka (strašná krava, zakompleksovaná chudera jedná ubohá štetka biedná žena ktorá chodí po svete a dokáže ich neskutočke rozčúliť svojou hlúposťou) najprv som matka ktorá zabespečí bespečnosť svojho detska v autobuse a potom bude štikať lístky, ved preboha nemám štyri ruky aby som v jednej držala tašku v druhej dieťa s tretou štikala lístom a so štvrtou sa držala tyčky a ked už autobus ide to sa nemá vyskušajte si to zajtra idem na dopravný podnik a zochcem aby si to vyskušali ak sa im to podarí tak za lístok ktorý som nestihla štiknúť im pokutu 26 € zaplatím a ešte im nechám tringelt . ta revizorka bola snus . čo vy na to ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
si na omyle zlatíčko, exekútori - tie špiny nenažrané, budu dlh vymáhať od tvojích rodičov to si píš (maju na to právny nárok)
a to platí aj pre @salome3x , žiadne žiadosti ti nepomôžu........sú to vagabundi, stále maju malo, radšej to zaplať, lebo exekúcia bude 3.násobná!!!!........filip
@otvoreneokno oni melu pomaly ale isto,ja som na nich tiez dlho sral ale ked mi prisli zazvonit fizli tak som radsej zaplatil
@hetfield
ja viem, viem, ale tak nemam na to love, co sa mam ist kvoli tomu slapat? no nejdem