Michellka - ako to, že sa niekomu zobrazuje medzi kamošmi a niekomu nie?
Už na starom BIrdzi bol tento problém, že každý kto mal Michellku medzi priateľmi, tak ju nevidel a teraz na novom Birdzi to niekde platí rovnako, niekde to je už opravené. Ako to?
mala predtym iny nick a premenovala sa? pri starom premenovavani bola ista chyba, ktora sposobila ze uzivatela premenovalo ale v priateloch ostal evidovany pod starym nickom...
ooo ano mam zmeneny nik ale ked zacal novy BIRDZ som myslela ze je secko uz pohodke lebo som sa videla u inych co som nikdy inokedy nevidela napr wewo ma tam ma furt aj azel pod novymi nikmi ale napr susenejablko ne a endre ma tam dakedy ma dakedy ee
mne zas nejde pridat k priatelom uzivatel s nickom towster
on nemá novy nick, je tu novya zaregistroval sa az po obnoveni birdzu a proste ked si ho pridam k priatelom tak sa tam proste nezjavi.....
ale ma to este dokonca taku zavadu ze ako je vypis ze mam tolko a tolko priatelov, napríklad: a iba zopar z nich, tak sa mi tam neikedy zjavi ale ked kliknem na link všetci moji kamosi tak tam proste znovu nejde...a takisto to robi aj kamoske nicy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
on nemá novy nick, je tu novya zaregistroval sa az po obnoveni birdzu a proste ked si ho pridam k priatelom tak sa tam proste nezjavi.....
ale ma to este dokonca taku zavadu ze ako je vypis ze mam tolko a tolko priatelov, napríklad: a iba zopar z nich, tak sa mi tam neikedy zjavi ale ked kliknem na link všetci moji kamosi tak tam proste znovu nejde...a takisto to robi aj kamoske nicy....