..... kúpila som 4 mikrofóny,zosilňovač, reprobedne a mixážny pult Nevie náhodou či sa dá niečo také kúpiť ako je žeby som do mixažného pultu zapojila aj ten 3 mikrofón .... lebo do Keyboard mám vstup na 1 mikrofón.... a do mixažného mám 2 vstupy :
Takáto "rozdvojka" na mikrofón by bola somarina už len z princípu, pretože každý vstup na mixe má svoj (jak ja to ľudovo nazývam) ovládací panel a ak by boli 2 mikrofóny v jednom vstupe čo by z toho vzniklo??? Chujovina.
@darkkizz na sluchadla? To som si nevšimlaaa.... Každopádne, vo firme sme to používali, no v iných súvislostiach. Ešte aj robotikuš odobril z teoretickej stránky, teda nouproblem. Skôr je tam háčik ozaj v tom, čo si spomenula v druhom odseku.
Ja viem ... že som mala kúpiť na viac vstupov ale už je aj taká pekná cena vieš ..... ja a len pýtam či je vôbec niečo také .... lebo do zosilňovača aspoň toho čo ja mám mikrofóny neidú reprobedňa je 2000W a mám dve takžé 4000W a zosilňovač 950 a teraz mám mixák a musím ešte zapojiť 1 mikrofón .....
@defender Ono pravidelným hraním (čo predpokladám, že tu ide o kapelu) by sa to posralo čoskoro. Pretože tieto "rozdvojky" dosť zhoršujú citlivosť a rýchlo sa kazia.
@darkkizz jj, to s citlivosťou už bolo spomínané. A ohľadom tej koncovky - je pravda, v tamtých mikrofónoch sa ja nehrabem, my to používame na celkom iné účely, s inými mikrofónmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
...
ale aj vyššie som hovadinu napisal.
Tak, keď si vedela, že budeš potrebovať na mixe tri vstupy na mikrofón, tak si nemala kupovať mix s dvoma vstupmi...
Teda som krytá, mám potvrdené
Takáto "rozdvojka" na mikrofón by bola somarina už len z princípu, pretože každý vstup na mixe má svoj (jak ja to ľudovo nazývam) ovládací panel a ak by boli 2 mikrofóny v jednom vstupe čo by z toho vzniklo??? Chujovina.
A s koncertovaním to božechráň ani nespájam