Dávam do éteru dostatočne skoro, tak snáď sa niekto dostaví..
Milí moji kamaráti. Rada by som vás pozvala na Mikulášske stretko do Košíc, ktoré bude spáchané 7.12.2012 dajme tomu o 16tej hodine podvečernej, pričom miesto určenia, či stretnuti
@soraya ja by som rad prisiel, kedze na to minule som nemohol. tak taky revans. lenze neviem takto dopredu slubit nic, neviem co bude buduci tyzden a nie takto dopredu a taktiez financne uvidim ako to bude vychadzat, kedze KE nemam zrovna za rohom. ale v KE som nikdy nebol takze by sa zislo urcite pozriet mam tam aj bratranka, dalo by sa tam prespat, proste akcia ako prasa z toho moze byt
@soraya ako písal nowic ktovie čo ten týžden po 7 bude v škole..až ič... došou by som... ale to prespatie musi byt po vracať sa nejakým nočákom z KE to môžem ostať doma a pozerať pach krvi
rad by som ale neda sa kazdy kto hovori ze to nejde ide som toho zivym dokazom a tymto by som este raz chcel podakovat kosicanom za pekny vikend na zaciatku leta!
Ked na mna je to daleko a som vtedy prec ale mozem vam poslat postou mikulassky balicek ktory wewe pojde vyzdvihnut a vy mi s nim potom poslete fotku, a ja vam zavolam kikulassky telefonat hohooo
@mcvpn na dozvukoch uz po 6 kolecku co som pil len ja...holka predomnou hodila 6 indianov ( dve 6) ...cize uz len machacka som mohol hodit aby som nepil ...a hovorim dobre mam v ked hodim machacka pozyvam vas tu vsetkych na pivo ...no nehodil som?
@soraya bohuzial som sa dozvedela, ze vtedy mam dozvuky... skoda, tolko ludi pride a ja tam nebudem, ako naschval... za normalnych okolnosti by som prisla, ved ma poznas ...ale tak uzite si to kazdopadne.. mozno keby bolo o 2 hodky skor tak by som to este stihala
@method ale predpokladam ze nie je zakazane to hrat ani s dvoma kočkami
@soraya dakujem za pozvanie, no nemozem prist...za prve praca a za druhe ma byt u nas nejake mecheche...asi az buduci rok bude cas na nejake to east coast meeting ale dakujem a vazim si to
@l1me Ak nie si maturitný ročník, tak sa vyser na školu a poď!
@soraya Zatiaľ som sa mamky neodvážila spýtať, či by žičla auto, ale ak by dala, bolo by to fajn (len si neviem prestaviť koľko benzínu by to prežralo)
@soraya Veď práve to, naše auto nevidelo diaľnicu dobrých štrnásť rokov, neviem koľko by za ňu chcelo (i keď to bude určite menej ako tu v BA). Každopádne v meste si pýta trinásť litrov
@soraya No, veď to!!! Preto by som dala mame najradšej hocjaký vrak na štyroch kolesách, lebo toto už normálne nie je. A mamina si to ani pripustiť nechce, že žere ako besné
Takže v tomto prípade je fakt lepší vlak. Jedine, ak by sme zhabali auto niekoho iného
@mm47 s istým človekom z birdzu šak všetko je dohodnuté, ideme vraj piť pri hrad ale aj tak ja sa rozhodnem až ráno podľa zdravotného stavu (viem už teraz že pôjdem, fakt by som musel byť KO aby som nešiel
Ja asi nebudem moct prist. Viem, ze son to slubila, ze sa na mna totalne nastves a zabijes ma, ale... Mam dve skusky po sebe, uz teraz sa nestiham ucit a sanca, ze to stihnem do soboty, aby som mohla ist, je... nulova
+ potrebujem vedieť, kto z cezpoľných príde a nebude mať kde spať, aby som niečo vybavila, ak nedáte vedieť a nebudete mať kde zostať, tak vás nechám pod mostom
@soraya tu ani nejde, ze by som nesiel ale sama vies s kym zijem a kebyze poviem, ze miesto toho pojdem na den do ke .. aj keby poviem ine mesto ide o to ,ze by som proste isiel na stretko miesto skoly... a to neprichadza uz ani do uvahy.. este do za by som to zvladol alebo neskor ale o tom sme sa uz bavili :/
@soraya som z mniska nad hnilcom..viem,ze je to blizsko,ale vladne tam velky cierny rasizmus tak radsej pojdem domov az rano.. v noci sa tam necitim bezpecne.. a to ine..tak krcma forever
@heatrow ja vazne neviem ako to bude s cestou naspat? lebo ked pojde 10 ludi z daleka tak kde budeme spat? nechce sa mi zrovna spat u cudzych ludi , nemyslim sorayu ale tak u nej asi vsetci nebudu moct byt
@mm47 prespíme sa vo vlaku na ceste tam a tak vydržíš dlho tam a s5 pójdeme na nejaky rozumny vlak v ktorom zasa dospis vybabene ja tak teraz chodim po diskotekach
no ja som myslela ze na 100% nepridem ale zvyzujem ze si vyriesim nejaky odvoz na dozvuky neskor tak okolo 20 21 a dovtedy by som mohla byt na stretku... ide len o to ci sa mi podari dufqam v to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
189 komentov
@stenatko @ladyfox @popolcek @mamradadeli @narazuvzdornaa @hegi450 @vsetkynikyobsadenedoboha @luthien @fr4nk1 @bewka @ouch @midnightlady @lochnessko @magick55 @purpledrug666 @courtneylovegrunge @husky @marleymt @pershing363
a asi skôr z recesie, ale predsa dostanú zavináč aj @johnysheek @vampiresister666 @purenarcissism a @nathalicatko
veľmi rada by som však na stretku aj nejaké nové tváre
a dodávam, že cezpoľným zriešim nocľah
@n0win0u @barky šak dojditee fľaša rumu pre každého, to by som skrachovala, ale ak prídete, tak especially pre vás poldo excelentného pyrata bude
@popolcek tak začni šetriť
@soraya ako písal nowic ktovie čo ten týžden po 7 bude v škole..až ič... došou by som... ale to prespatie musi byt po vracať sa nejakým nočákom z KE to môžem ostať doma a pozerať pach krvi
stoparovi vecicky rozpravat tam v aute. si da rukavice len a pojde milion
tí, čo chodia z diaľav sí väčšinou spravia pekný víkend v ke, a bz je tam ako taká (verím, že príjemná) vsuvka
@barky neboj nič, prespatie bude
@greyness simik, no veru. ved sama mu vynadas nazivo. opiciakovi jednemu
A mozno ju zviazem, unesiem a donesiem so sebou, vrrr!
ty so šanim dôjdeš? (a čekuj to, si prvá označená! )
tak ja isto počas vianočného obdobia pôjdem do KE, tak neviem .
tak dajme tomu na 2% zatiaľ by som mohla prísť.
Ale inak neviem, v pondelok mam prvu skusku, takze...
ale znižujem to na 1,5% asi =/.
@soraya tak aspon na pol hodku pridem SNAD
ale fakt si nie som moc istá.
@mcvpn heeej Lucii, šak dôjdi aj ty, čo ty na to?
fajn, tak ja pošlem hviezdam maila, nach sa kusa naklonia
@heatrow joo
@method ale predpokladam ze nie je zakazane to hrat ani s dvoma kočkami
@mamradadeli juuuj škoda preškodaaaa, ale tak uži si dozvuky no
a je to v piatok takze je tam velka sanca,ze dojdem bo v soboty su zapasy
ale ak,tak jedine s @purpledrug666
No to potom čo ... (ach)
Asi nič ,, prečo ?
neboj sa to ja doladím
šak zbehli by sme na letisko, poinformovať sa
inak nespamujeme to tu trochu?
Jaj no dobre tak mozme skusit podla mna hej ale sak vadi to? nikomu nechodia TS snad
Inak uz je to asi vonku ze budeme najvacsi badass , lietadlom na birdz stretko
no šak ešte sa dohodneme v TSke
like a boss
a aby som aj k veci dačo napísal tak @soraya my s chlapcami sa ešte dohodneme čo a ako a dáme ti vedieť v priebehu týždňa
@heatrow je to epicke , ale nieze sa doblves nedame niekde pred letiskom Agatku?
@mm47 mozme kludne san sa nepotyckujem
@lochnessko okey šéfe
@obo2242 áno, na stretko môže prísť hocikto
inak... to by som siel jediny z ba vlakom?
Môžem si trepať hlavu o stenu, že som si neurobila pred pol rokom vodičák, mohla som ísť autom
@stenatko tak vo stvrtok ja asi tazko
aa teraz neviem ci vobec .... zo skoly by som do KE dosiel najskor o 21...
@l1me však ondej na školu, nie?
@soraya Zatiaľ som sa mamky neodvážila spýtať, či by žičla auto, ale ak by dala, bolo by to fajn (len si neviem prestaviť koľko benzínu by to prežralo)
benál pri vašom aute... veľa, ale ak by sme šli traja - štyria, tak sa vieme poskladačkovať.
@l1me nepočúvaj ju! ak si maturitný, tak sa duplom vyser na školu a poď
Ajaj, niečo som pokazila, že? On je maturitný?
@l1me Ak si maturitný, tiež poď!
Takže v tomto prípade je fakt lepší vlak. Jedine, ak by sme zhabali auto niekoho iného
a to s tou tvojou mamou, jej vec, keď ju baví dávať toľko prachov na benál, nech dáva
No... dať
(no jo, zas raz kazím školskú morálku)
A zajtra neviem , este sa nedohodol Lukas s istym clovekom z birdzu
Ale bude haluz
máš ešte 4 dni a 4 noci na učenie, tak šup šup.
@luthien !!! @popolcek @ladyfox @stenatko @hawran @mcvpn @lochnessko @mm47 @heatrow @barky @n0win0u @assasins @moonbeam @ouch @tomias @magick55 @method @purpledrug666 @courtneylovegrunge @obo2242 a @l1me ?
+ potrebujem vedieť, kto z cezpoľných príde a nebude mať kde spať, aby som niečo vybavila, ak nedáte vedieť a nebudete mať kde zostať, tak vás nechám pod mostom
ps. za vzniknutu traumu nezodpovedam
ps1. @ luthien @ popolcek @ ladyfox
@ stenatko @ hawran @ mcvpn @
lochnessko @ mm47 @ heatrow @
barky @ n0win0u @ assasins @
moonbeam @ ouch @ tomias @
magick55 @ method @
purpledrug666 @
courtneylovegrunge @ obo2242 a
@ l1me ak mate nieco proti mne tak napiste preedstavoim sa inak .D
reálne tak 6-7 ľudí mi to vychádza
@l1me neviem, čo je zlé proste neísť ráno do školy, ale na vlak do ke
(jo, som divná, ale u mňa bolo vždy všetko prednejšie ako škola, teda aspoň na strednej)
@tomias no ja mám len také núdzové ubytovanie, takže ak budeš vedieť niečo inak, bolo by fajn. a odkiaľ to vlastne dôjdeš?
@l1ne no skoda no
ale celkom by ma zaujímalo, či mi tam ešte býva krstnička
neviem ci tu byva ja tu aj tak nikoho nepoznam,byvame tu len 4 roky..
len v piatok je koncert Davovky takze dlho nebudem ak pridem
tak to nebudem môcť prísť naisto.
@lochnessko uz to prepuklo? hm nemali sme vtedy ist von , neprepuklo by to (ach)
@heatrow a @mm47 o 4tej rano ide prvy vlak,resp. o polnoci tusim ide tiez
@soraya no ja asi nepridem bo ma pozvali na hokej neviem,mozno si to este rozmyslim
(no, tak pre toto som asi prestala robiť stretká )