saty su zatial len v mojej hlave, ale este uvidime...to musi byt nahle rozhodnutie, jednoducho ich uvidim a poviem si, ze tieto chcem a ziadne ine...
ale kedze sa nejak neplanujem vydavat, alebo ked uz tak, tak straaaaaaaaaaaasne za dlho, takze saty nejak neriesim, ale svadbu uz mam nejako rozplanovanu od detstva, ale radsej nebudem prezradzat
vidím tu zopár krásnych šiat určite by mali byť krásne tie šaty, no dôležitejšie bude kto v nich bude pokiaľ bude tá ktorú si prajem tak budu tie najkrajšie, ako šaty tak aj nevesta
so šatami ja budem mať veľký problém ešte sa ani nevydávam a už som si také 3 našla ktoré sa mi páčia.. no čo už budem sa museť 3 krát vydávať... nič nenarobím
saty budu vycackane, dokonale, velkolepe a drahsie jak cele nase sidlisko, ale buduuu a vlastne vsetko bude velkolepe, ze to hostom dych vyrazi na tri tyzdne minimalne
takze hosti co najviac, torta obrovska, party bohemska, sampanske bude tiect potokom az riekou priam kamsi do stredozemneho mora pit sa bude tri dni v kuse svadobna v dubaji xD
kedz uz sa peniaze maju za to vyhodit ta aspon poriadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
» lesk.cas.sk/minigallery/941...
ja som zabudol, čo už
» www.salonnicole.sk/?article=1252...
» www.salonnicole.sk/?article=1234...
» www.salonnicole.sk/?article=835...
» www.salonnicole.sk/?article=596...
» www.salonnicole.sk/?article=1229...
» www.salonnicole.sk/?article=872...
hahaha, hyhyhyhy
a saty, ktore ja volam vilovske. jednoduche a pri tom krasne.
[/IMG]
taketo šatočky doladene nejakým hmm "doplnkami" alebo ženská vojenská uniforma...
kde ? na hrade zrúcanine....malá svadba
svadba jednoznacne LARPova, podla vsetkeho v Krasnohorskom Podhradi buduce leto
A malilinkú svatbu.
alebo:
a co sa tyka svadby, tak malu, blizkych pribuznych - tj rodicia, stary rodicia ked doziju, bratranci a sesternice, tety a blizky priatelia...
krstneho nepozyvam, on nas nepozval na krstiny svojho syna - aj ked som ateistka.... ale aj tak to nasralo
ale kedze sa nejak neplanujem vydavat, alebo ked uz tak, tak straaaaaaaaaaaasne za dlho, takze saty nejak neriesim, ale svadbu uz mam nejako rozplanovanu od detstva, ale radsej nebudem prezradzat
nechcem ľudí a ani svadobné šaty,ale tieto sa mi páčia
mne vyhovujúce šaty som nenašla, ale tortu chcem takúto
a svadba malá, na nejakom zámku, niekedy po tridsiatke
takto!
Ale nechcem manželstvo ako má moja mama
a v zásade nesúhlasím, že svadbou sa získava len papier.
takze hosti co najviac, torta obrovska, party bohemska, sampanske bude tiect potokom az riekou priam kamsi do stredozemneho mora pit sa bude tri dni v kuse svadobna v dubaji xD
kedz uz sa peniaze maju za to vyhodit ta aspon poriadne