Ahojte, rozhodli sme sa so spolubývajúcou urobiť ľuďom radosť a píšeme malé odkazy, ktoré im dáme pod dvere na intráku. Tak ma zaujíma, že čo by ste si radi našli niekedy ráno alebo hocikedy na zemi? niečo o úsmeve, šťastí, povzbudivé? Dajte pokojne aj ne
hmm, not bad idea, ja by som pripadne dal nejake ulohy -
- urob si dnes len tak 10 klikov alebo drepov
- podakuj dnes aspon trikrat
- usmej sa na 5tich ludi
- napis kamaratovi, ze si rad, ze je tvoj kamarat
- pusti si oblubenu pesnicku
a pod. a pod to vzdy "uvidis, ze zivot bude o kusok jasnejsi"
btw ked som praxoval na urade prace tak co som posielal obalky s oznameniam ta vzdy som do nich vlozil smajlika a nikomu som to samozrejme nepovedal aby mi to nezatrhli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v jednoduchosti je krása
- urob si dnes len tak 10 klikov alebo drepov
- podakuj dnes aspon trikrat
- usmej sa na 5tich ludi
- napis kamaratovi, ze si rad, ze je tvoj kamarat
- pusti si oblubenu pesnicku
a pod. a pod to vzdy "uvidis, ze zivot bude o kusok jasnejsi"
a toto niej e uplne asi co hladas ale mne rezonuje stale
"Even smile is a greeting"
Kto sa zľakne tmy, stojí. Tým sa ale z tmy nikdy nedostane.
- Donald Trump
Nadšenie hýbe svetom. - J. Balfour
Sú v živote chvíle, kedy je nesmierne dôležité veriť v niečo väčšie než ste vy sami. - Zig Ziglar
Myseľ je ako padák. Funguje len keď je otvorená.
- Zig Ziglar
Z druhých ľudí dostanete to najlepšie vtedy, keď vydáte to najlepšie, čo je vo vás samotných. - Z. Ziglar
Vytrvalosť je dôležitou súčasťou úspechu. Ak klopete na dvere dosť dlho a dosť hlasno, určite niekoho zobudíte.
- Henry Wadsworth Longfellow
Ten, kto chce preniesť horu, musí začať prenášaním malých kameňov. -William Faulkner
Potom prišiel deň, keď bolo bolestnejšie zostať pukom, než sa rozviť v kvet. - Anaés Nin
Činnosť víťazí nad strachom. - Peter N. Zarlenga
Žiadny dar nepovznáša toľko darcu i obdarovaného ako dôvera. - Ralph Waldo Emerson
Každý s kým sa v živote stretnem, ma v niečom predstihuje. Tak sa od neho učím. - Ralph Waldo Emerson
Jediný spôsob ako mať priateľa, je byť priateľom.
- Ralph Waldo Emerson
Loď je najistejšia v prístave, ale na to ju nepostavili.
- P. Coelho
a aj smajlíky by boli dobré, čo najednoduchšie veci