Ked idete balit chlapa alebo vas bali nejaky chlap, ako velmi pri tom myslite na sex (mate "kucerave myslienky", chcete pocut sexualne vtipy/narazky a pod.)?? Respektive balili by ste chlapa aj v stave, kedy nie ste vobec nadrzane? Dokazali by ste napr. i
sexuálne vtipy a narážky síce ľúbim, ale ak by ma niekto balil, tak by ma nimi akurát vystrašili.
neni problém aj vo vzťahu zo začiatku nič sexuálne neriešiť, nemyslím si, že na rande by som išla kvôli sexu, skôr za účelom spoznania potenciálne zaujímavého človeka.
"balili by ste chlapa aj v stave, kedy nie ste vobec nadrzane? Dokazali by ste napr. ist na rande a vobec sa nerozpravat o hocicom co suvisi so sexom?"
nie, na prvom rande je skor normalne, ked uz chces konverzovat o ludskej sexualite, ze zacnes obecnymi nazormi na sex, pokial sa druha strana k teme vyjadri tiez, a ma zmysel hladat medzi vami nejaku kompatibilitu, pokracujes svojimi sexualnymi postojmi, ona to potom pripadne opatuje, a potom mozes zacat s oplzlymi recami zacinajucimi na: "ach ty stetka" az po "ked sa pozeram na ten tvoj zadok, najradsej by som ta tu niekde oprel", good luck
@wflightlessbirdw mne je skor z teba zle...ale aspon si sa vyhla odpovede, ze si vlastne nadrzana slapka...urcite si si v duchu na otazku i odpovedala tak, ze si sa sama sebe zhnusila..
@orfea2 napis svoj nazor pre cudzieho chlapa, pre chlapa ktoreho poznas uz nejaky ten piatok ...mozes si vybrat...
nechcem hovoriť za všetky ženy, ale myslím, že ženská psychika funguje ináč. Keď sa o tom bavíme s kamoškami, prvé stretká sú skôr o vzrušení (z lovu), o tajomnosti, poriadne to iskrí ...a žene vtedy stačí aj dívanie do očí. (teda mne)
tiež to závisí na chlapíkovi...niekedy ľudia po sebe skočia
ale skôr nie, a reči o sexe by ma otrávili (načo je to dobré? ).
neviem si predstavit, ze sa mi niekto paci, chcem s nim byt viac nez kamaratka, a mala by som sexualne narazky alebo tak, to by mi prislo tak , ze mi ide len o to jedno, a z druhej strany tak isto, kebyze ma niekto chce balit takymto sposobom.
nikdy v zivote som si pri rozhovore s cudzim clovekom nepredstavovala take veci ani ma o nich nenapadlo hovorit. vlastne som o nich nehovorila s inymi ludmi jak s frajerom. naco? sex sam o sebe pre mna v zivote nezohrava vobec ziadnu dolezitost a vobec by som ho nemusela mat, nedokazem citit "vasen" voci niekomu ked k nemu nemam city. ked sa ma niekto snazi "balit" a hovori o sexe, odidem prec. proste.
@lycan hah tak neviem ako ostatne ale ja sa pozeram po chlapskych zadkoch, nerobia to len chlapi a ked vidim aku ma fajnu prdelku no tak nechyt si chytila som si raz bez dovolenia ale ako vravim uz mal reci ze je moj nadriadeny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a záleží aj od toho, kto by to bol
neni problém aj vo vzťahu zo začiatku nič sexuálne neriešiť, nemyslím si, že na rande by som išla kvôli sexu, skôr za účelom spoznania potenciálne zaujímavého človeka.
@wflightlessbirdw inteligentna odpoved
kidding
Oni ti nepomôžu. Nechápem, čo je inak trápne na tom, keď si chceš kúpiť digestor. Veď sa nemusíš hanbiť a zahovárať to...no čo...
@orfea2 napis svoj nazor pre cudzieho chlapa, pre chlapa ktoreho poznas uz nejaky ten piatok ...mozes si vybrat...
myslim, ze pri vybere partnera treba viac zapojit hlavu ako pudy
tiež to závisí na chlapíkovi...niekedy ľudia po sebe skočia
ale skôr nie, a reči o sexe by ma otrávili (načo je to dobré? ).
neviem si predstavit, ze sa mi niekto paci, chcem s nim byt viac nez kamaratka, a mala by som sexualne narazky alebo tak, to by mi prislo tak , ze mi ide len o to jedno, a z druhej strany tak isto, kebyze ma niekto chce balit takymto sposobom.