Omg... Poznám x dievčat, čo vyzerajú lepšie ako ona (týmto zdravím všetky moje kamošky) , čo hrajú lepšie ako ona (tým zdravím moju bývalú spolužiačku Moni z Blavy a čo aj spievajú lepšie ako ona (a teraz to ide celému nášmu školskému zboru a ani sa nemusia pretŕčať v telke a robiť zo seba hviezdu... omg.
najviac sa mi páčia jej oči...a čo ma hnvá najviac že ocino je stále počúva na nete tak sa vždy zavrem na hajzel ale tu pesničku see you again pušta stále noo hamba
@athelasil nevieš prečo ked sa ona foti tak vždy vyťahuje tričko hore?? pripomina mi to bubenika z metallici on na jednom koncerte ked bol na neho zaber,tak si vytahoval vkuse takto tricko dohora
Tak podľa mňa vyzerá lepšie, keď nie je namaľovaná. Aspoň potom nevyzerá, že sa hrá na niečo, čo nie je. (dospeláčku) Inak ju nepoznám, počujem a vidím jej fotky prvykrát.
pekne smieva inak asi nič moc @natalinqa Girls just wanna have fun to sa i mne páči tak si to idem rýchlo pustit
ale pači sa mi aj 7 things , fly on the wall , videoklipy
no mne je sympatickejsia na tej prvej foto/az na to vyhrnanie tricka,ukazovanie nohaviciek...ako na tej druhej-namachlena jak 30 rocna zenska, kokos ved to je nechutne!!!!
@dusankk@all Girl just want to have a fun ale vobec nie je od nej,krpana to len prespievala..ale je to super song... v jej verzii som to este nepocula
@5 blueh, ved nema pekne brucho ani , tak naco ho preboha neschova? blueh ...ale inak hej, je krajsia na tej prvej ...a nepoznam ju tiez, nepocula osm od nej nic a ani nechcem
bozeee... trapka... afekt... je normalne ked na 16. narodeniny dostane drahe auto, nove domace nahravacie studio, este kopu inych darcekov plus oooobrovsku oslavu??? Nieze by som jeje zavidela, skvor naopak!!! Rozmaznana velka STAAAR... ma vsetko co chce, dobrucke diewcatko, ktore sa da namotat na komercny blivajz!!! blewh!!! a ked si uvedomim ze je odo mna len o trochu starsia ze je to vlastne obycajne dievca, taq co okolo nej robia taky rozruch??? a spieva otrasne(podla mna)!!! a hranie ani nekomentujem... ale hhlawne ze je slaaawna a supeeer a uuuzasnaaa a hwiezda... racej by som zjedla hovno akoby so mala ist na jej "koncert" (ak sa to taq da vobec nazvat)!!!!!! fakt...
Myslím, že je to iba ďalšia hviezdička tipu Britney, ktorá veľmi skoro zhasne. (v prípade Vritny som nepochopil, ako ju niekto môže stále počúvať). Tieto (mo)mentálne hviezdy vôbec nepoznám/nestrarám sa o ne. Čas ukáže, kto je kvalitný. Osobne som zistil, že čoraz viac sa ponáram v oblasti hudby do minulosti. Dnes je to iba komercia, často totálne nepočúvateľná. Osobne veľmi ľutujem ľudí, ktorí takto kráčajú s davom a na týchto dievčatách/chlapcoch sú závaslí.
miley cyrus??...fuuj ..sorrka za vyraz alee namyslena ..KuR**... ..ako moj nazor ..nenavidim ju ..hoc nieosm o nič lepšia aspoň sa nehráám na NIEKOHO ..však janka ..okradneme utopime ..aa budeme boate nikto nič nezisti ..šak jedna "hviezda" hore dole
@cukriq ano neznasam ju... bleee saq kam sa ta hrabe??? poznam kopu ludi ktory spievaju ovela lepsie ako ona a nepotrebuju byt furt na titulkach a furt sa na nieco hrat... preboha saq ma uz 16 a je takato pri******???!!!!! a na druhej strane... ma len 16 a uz je z nej takato afektovana zmachlena pizda???!!!!!! moooc lutujem!!!!! mozo neni zla ale z jej "cool" textov a "skvelej" hudby viem usudit ze je to len dalsi pokus nejakeho vydavatelstva ako zbohatnut... napiste mi texty, urobte mi hudbu, oblete ma, namachlite ma, ja len pridem, zamrncim 3 tóny a budem slaaavna!!!... toto je taqzvany MILEY STYLE!!! FUCK!!! cista komercia, cisty afekt, a jaaaaaj ja som miley, som weeelkaaa staar!!!! neznasam to... nie ani taq ju... skvor ten sposob ktorym sa "stala slavnou"... grc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
:-!:-!
kolko rokov ma to dievca?
kazdopadne,aby takto umelo vyzerala teenegerka??
@natalinqa Girls just wanna have fun to sa i mne páči tak si to idem rýchlo pustit
ale pači sa mi aj 7 things , fly on the wall , videoklipy
@dusankk @all Girl just want to have a fun ale vobec nie je od nej,krpana to len prespievala..ale je to super song... v jej verzii som to este nepocula
Ešte sa dá počúvať aj Rock Star, True Friend, I Miss You