Takže v nadpise vidite o co sa jedna. Ako sa k tomu staviate? Baby,chalani? Ja som to este neskusala,nemam problem tych par dni vydrzat a ani priatel nie ale od viacerych som uz pocula ze neni problem,chalani nemaju problem sa ist umyt a zevraj nas bab
viac krat som zazila, ale bud hned na zaciatku alebo na konci, ked mam najsilnejsiu tak mi je tak zle ze nemozem mysliet ani na sex ale pokial to nevadi partnerovi- mne nie.
@nicolkaa a mne by napr. nikdy nenapadlo nazvať milovanie "j*baním" ... mne je skutočne jedno či niekto spáva s partnerom cez svoje dni alebo nie.. každého osobná vec
akurát keď niekto napíše, že ak je človek tak nadržaný, že nevydrží 5 dní tak to už nie je milovanie, ale sex... pripadá mi to tak, že ten človek nikdy nezažil vo vzťahu plnom lásky silnú vášeň..... je to len môj názor, a ten nezmeníš
@estrella5 nepocitujem vasen ked 5 dni umieram od bolesti a vraciam do zachoda, co na tom chces zmenit ty, ze rozoberas, co som napisala? myslela som to tak, ze ked aj napriek tomu chlapec chce sex, asi nie je zrovna milovnik, ale jebac
@nicolkaa reagovala som len na tvoj príspevok.. je to diskusné fórum, takže sa tu má diskutovať a môže si tu každý vyjadriť názor, na to na čo uzná za vhodné tak som si ho vyjadrila...
a vieš čo je zaujímavé? že podľa subjektivity hodnotíš všeobecné veci ... máš pocit, že každá žena prežíva rovnakým spôsobom menštruáciu? a okrem toho... sama som niekoľko rokov trpela bolestivou MS a zvracala od bolesti, viem o čom hovoríš.. ale mi nehovor, že to prežívaš CELÚ menštr... lebo to ti neuverím
ale stojím si za tým, že len úzkoprsí človek môže na základe subjektívneho prežívania svojich dní, súdiť vzťahy/milovanie tých, ktorí to počas týchto dní praktizujú...
... ale úplne mi stačí spôsob tvojho vyjadrovania "jebac" "jebat" ... hmmmm....
@estrella5 na usudenie toho co som za cloveka ti staci, ze napisem "jebat"? nebud smiesna. predstav si, ze mam 5 dni bolesti, co je na tom neuveritelne? a nesudim zo svojich "skusenosti", ze je to nechutne, staci mi ta predstava a pre mna to proste nechutne je, aj keby clovek nemal bolesti. je mi jedno, co si kto robi, mna to nijak nezasahuje, proste si len tiez vyjadrujem svoj nazor a aj som ti ho odovodnila
@nicolkaa vieš ako sa hovorí "vtáka poznáš po perí a človeka po reči" ... skutočne si vytvorím svoj názor na mladú holku, ktorá sex nazve "jebaním"... a viem, že nie som jediná....
kľudne... ja si myslím o tom svoje... ty si mysli o tom svoje.. a môžme to uzavrieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Myslím...
baby su nadrzane prasce
ale inak to v slané ani nemám.
"Ale bude z toho bordel, zašpiníme posteľ!"
"Nezašpiníme, drahá, budeš hore, tak to nepotečie na plachty, ale na mňa."
Chápačka?
akurát keď niekto napíše, že ak je človek tak nadržaný, že nevydrží 5 dní tak to už nie je milovanie, ale sex... pripadá mi to tak, že ten človek nikdy nezažil vo vzťahu plnom lásky silnú vášeň..... je to len môj názor, a ten nezmeníš
a vieš čo je zaujímavé? že podľa subjektivity hodnotíš všeobecné veci ... máš pocit, že každá žena prežíva rovnakým spôsobom menštruáciu? a okrem toho... sama som niekoľko rokov trpela bolestivou MS a zvracala od bolesti, viem o čom hovoríš.. ale mi nehovor, že to prežívaš CELÚ menštr... lebo to ti neuverím
ale stojím si za tým, že len úzkoprsí človek môže na základe subjektívneho prežívania svojich dní, súdiť vzťahy/milovanie tých, ktorí to počas týchto dní praktizujú...
... ale úplne mi stačí spôsob tvojho vyjadrovania "jebac" "jebat" ... hmmmm....
kľudne... ja si myslím o tom svoje... ty si mysli o tom svoje.. a môžme to uzavrieť