Mam taky problem milujem jedneho chlapca ja ho važne milujem citim to taka je to spravne slovo. Chcem snim zacat už normalne "oficialne" chodit...lenže ako ? ked si píšeme na FB a prosto píšeme si "mojko lubim ta" "chcem ta" a prosto nič....neviem ako dal
Dievča... to nie je láska, aspoň ešte nie taká... tak preto máš s tým problémy. To je ten problém s tebou je to v pohode... ale o láske sa ešte nerozprávajme ešte aspoň 2 roky... až potom možno.. môžete byt akurat kamaráti.
@francesgray ...My sme vacsne deti az do konca zivota. Od veku len zavysi s akymi hrackami sa hrame ...Ci su to anglicaky, PC hry, riadne auta, motorky, peniaze a v neposlednom rade vy, zeny ...tie najdokonalejsie stvorenia na svete
A este jedno ti poviem, kto sa boji, ten nech nechodi do lesa... Ak mas strach vobec byt s nim tak naplno ako chces, tak sa do toho vobec nepustaj, nema to vyznam...
Ak k dotycnemu, ale citis nieco vacie ako je ten strach, tak naber odvahu a smelo
@istinka ... a co si budeme nahovarat ? ...Taka je skutocnost My s tym uz vela nenarobime ...Nam vsetkym (muzom aj zenam) neostava nic ine, len sa s tym zmierit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
btw kašli na to
a neviem prečo by nemohla baba začať prvá...
@francesgray ...btw chlapec je asi v rovnakom veku ako ty...
Taky zajiic riesi vseliake pcoviny a nie vztah s devcaatkom...
Skor ho trapi ako sundat toho ktoreho bossa v Mafii 2
Chapes jak to... Ale ked sa budes riadit radou od @acvd43xa7w mozno sa mu to zapaci a bude sa radsej s tebou hrat
S uctou,
Nobile
zakladatelka, urcite ho neopieraj lebo to potom uz nic a nie to vztah
@moonbeam ale ty si chlapec a btw. ako to dopadlo ?
@nobile ale ved ma 16 rokov tak chlapec by už mhol prestat s tajkimi vecami ...a no dakujem vam ...ale strach nepremožem len tak..:/
ked nie tak to asi nema zmysel
A este jedno ti poviem, kto sa boji, ten nech nechodi do lesa... Ak mas strach vobec byt s nim tak naplno ako chces, tak sa do toho vobec nepustaj, nema to vyznam...
Ak k dotycnemu, ale citis nieco vacie ako je ten strach, tak naber odvahu a smelo
S uctou,
Nobile