Môj bývalí priateľ sa chce ku mne vrátiť ale je v tom háčik. Dosť pije a chodi stále poza školu a ešte sa reže. Povedala som mu že chcem dôkaz ze nech s tým prestane.Ale nespravil to.Čo mám robiť? Keď ja ho mám tak moc rada!
@smolinkaaa ja som takto bola s jedným psychopatom 2 roky... tiež som sa k nemu raz musela vrátiť, pretože som ho mala rovnako rada ako píšeš Ty... až ma nakoniec úplne psychicky zdeptal a skoro uškrtil... nedávala som na rady okolia atď... ale teraz už viem, že to bola chyba...
nechcem to porovnávať, len Ti chcem ukázať ďalšiu možnosť ako to može dopadnúť (nemusí no, ale ja by som aj tak neverila) ....
no rozhodne by som sa do takého vzťahu nepúšťala.. takže odporúčam si to najprv dobre pemyslieť
Ja som mu ponúkla pomoc aj viac krát! Hovorila som mu že mu vybavím lekára keď chce ale on nechcel.Stále len myslí na smrť a všetko vníma negatívne.Že cely život ma zlý že by najradšej umrel ja som už psychicky na dne.
@Smolinkaaa@9 ale to Ti nikto neberie práve preto by si nad tým mala porozmýšľať, keď už Ťa rozmýšľanie v 13tich tak baví... naozaj to zváž, taký vzťah by si nemala naozaj riešiť podľa mňa
. . . a jejda 13rocne lasky, to sa este da . . . ale rezuce sa deti . . . ozrani a fetaci . . . co rodicia? . . . ved su za soplika plne zodpovedny az pokial nedostane OP, ak ho vobec dostane.
@SMOLINKAAA ak to tak chceš, tak s ním buď zatiaľ len kamoška a snaž sa mu pomôcť aby sa z toho dostal prehovor mu do svedomia...Nie buď-alebo(buď tie veci alebo ja) ale jednoducho ho nejak potvpor v tom aby s tým prestal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nechcem to porovnávať, len Ti chcem ukázať ďalšiu možnosť ako to može dopadnúť (nemusí no, ale ja by som aj tak neverila) ....
no rozhodne by som sa do takého vzťahu nepúšťala.. takže odporúčam si to najprv dobre pemyslieť
To by ako fungovalo, nebolo by po jeho a on by sa porezal?
Máš na niekoho lepšieho, aj keď ho máš rada kvoli tebe sa nezmení...
On potrebuje odbornú pomoc...
Maximálne sa s niekým držať za ruky a nie riešiť niekoho psychické problémy.
Radšej sa bude ľutovať a manipulovať ťa...
Vážne kašli na neho, aj keď je to pre teba ťažké. S takýmito psychopatmi si nevedia poradiť veľakrát dospeli, nie tak "deti".
@Smolinkaaa @9 ale to Ti nikto neberie práve preto by si nad tým mala porozmýšľať, keď už Ťa rozmýšľanie v 13tich tak baví... naozaj to zváž, taký vzťah by si nemala naozaj riešiť podľa mňa
-práve touto vetou si potvrdila, že si presne taká ako ostatné 13 ročné dev(k)y