Vieš koľko z nás birdzákov sa má čím chváliť? Nie len, že má koho ľúbiť, ale že sú mi city opätované? Minimálne veľa. Ale nik nemá akútnu potrebu zakladať o tom fórum.
=jediné oceniteľné, že si to zaradila do pomerne správnej rubriky.
P.S.: Múdri ľudia si také nechávajú pre seba. Z toho si dúfam budeš schopná vyvodiť moju myšlienku
@maruska222 hore na stránke je taká nenápadná, asi centimeter hrubá modrá lišta kde je také okienko s textom ktorý sa mení, ale vo všeobecnosti naznačuje niečo v zmysle "klikni sem a napíš svoju momentálnu krátku myšlienku ktorá je príliš krátka na to aby bola použiteľná v nejakom inom literárnom/internetovom útvare". tak presne toto okienko si mala pri vyjadrení tejto svojej myšlienky použiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Fakt ti to prajem
Plus ti prajem spuchnutý kitoris a bolestivú smrť na ploché nohy
@2
worstspameu
Vieš koľko z nás birdzákov sa má čím chváliť? Nie len, že má koho ľúbiť, ale že sú mi city opätované? Minimálne veľa. Ale nik nemá akútnu potrebu zakladať o tom fórum.
=jediné oceniteľné, že si to zaradila do pomerne správnej rubriky.
P.S.: Múdri ľudia si také nechávajú pre seba. Z toho si dúfam budeš schopná vyvodiť moju myšlienku
p.p.s.: odkáž stanovi úprimnú sústrať...
inak toto ukáž tomu stanovi bude na teba pyšný
@admin ?