pred 3 mesiacmi som chodila s jednym chalanom.on sa so mnou rozisiel ale ja ho stale lubim.a neviem co mam robit.ale teraz sa mi zapacil iny chalan u ktoreho asi nemam sancu.porad te mi!!!!
zdenus jeb na vzťahy,behaj s kamošmi a kamoškami vonku a užívaj si a neviaž sa,lebo si zbytočne ublížiš a neskoršie to dáš pocítiť niekomu inému ..buď šťastná a free,práve láska príde keď nastane ten správny čas
podla mna ked ma 13 tak je kktne aby ten chalan cakal na sex 2 roky ale ked ma 14 tak rok je uz predsa len menej a aj by vedela ze mu za to stoji keby bol ochotny pockat
@wewo ale tak proste chalani to chcu (aj baby), je to normalne len je blbe ked ma ta baba 13 podla mna tych 13 a 14 a 15 je predsa len rozdiel.. a nie je 15tka ako 15tka, jedna moze byt dieta, jedna nemusi ty ked si mal 15 neuzival si si uz veselo nahodou?
@zdenus tak v prvom rade ak sa na to naozaj nechceš vysrať (čo ti odporúčam lebo by si spravila najlepšie pre seba), tak buď prirodzená a normálne sa s ním bav a sem tam mu ukáž že je pre teba niečo viac a keď sa nechytí maj v piči ..aj tak si myslím že máš čas tak 3roky minimálne ale ako chceš
@wewo tak moze to mat svoje caro pockat aspon do 18, ale co povies ludom ked su proste zvedavi ani ja uz minulost nezmenim a vyhovuej mi to tak ako to je teraz, uvidime ako sa na to pozriem za par rokov
"ach, tie detské vzťahy" - to si pomyslim ked si spominam na nase zaciatky, ako sme sa hanbili stretnut
ježiš máš čas. 16-ročný chlapec ťažko bude chcieť trinástku, keď je to taký kokotko tak ťa maximálne otrtká a pošle do riti. ale keď to chceš, tak prosím
ma občiansky tak je v inej vekovej kategórii ako ty, pred rokom bol v tej istej kde ty, tak s tebou chodil, aj keď je stále rovnaký vekový rozdiel medzi vami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Mas hrdost ? tak nanho zabudni , nechaj ho.
Ked sa ti paci iny tak chod po nom , aspon to skus.
Mas 13 tak jeb na to aspon 2 roky este.
preco ste sa rozisli?
u 16rocneho asi naozaj nemas sancu, ale skus to s nim za rok napriklad..
"ach, tie detské vzťahy" - to si pomyslim ked si spominam na nase zaciatky, ako sme sa hanbili stretnut