tak koho baví práca kludne ma môžete rozmaznávať a môžete tým pádom bývať v práci o čosi dlhšie aby bolo viac caschu a aby ste zároveň robili čo vás baví . ja sa svojej kludne vzdám... win:win situation
No možno keď sa človek venuje niečomu, čo je nejak prospešné aj pre druhých alebo ho to vnútorne naplňa, tak verím, že takú prácu človek môže milovať. Ale inak @6
Tak zatiaľ sa mi ešte nepodarilo mať robotu uliatu na svoj odbor, aj keď teda som vyštudovaný Ing., takže momentálne sa mi na toto nedá odpovedať.. ...ale tak čo dom robil náhradnú robotu doteraz tak ma nebavila a robil som ju len za účelom zarobenia si
nvm potrebujem daco robit, aby som sa uplne neopustila a nesockarila
cize asi by som si uplne nevedela uzit zivot atylom nic nemusim a mam zazracne vela penazi (ale akoze rada to skusim )
Neznášam pracovať..čisté trápenie, že v práci trávim viac času ako doma (ak si odmyslím čas na spánok) a len kvôli tomu, že musím, ugh...A šanca že sa raz zamestnám niekde kde ma to bude naozaj baviť je dosť mizerná..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nvm potrebujem daco robit, aby som sa uplne neopustila a nesockarila
cize asi by som si uplne nevedela uzit zivot atylom nic nemusim a mam zazracne vela penazi (ale akoze rada to skusim )