Témy o mimozemšťanoch sú tie na ktorých sa všetci ľudia len smejú a všetkých ktorí na nich veria pokladajú za bláznov. Možno sa to raz zmení, ktovie, ale riešiť to, či je to pravda alebo nie, bez dôkazov na základe nejakých zostrihaných videí z netu ako je aj tento nie je dobrý nápad. Ja si myslím že na pravdu si treba počkať.
s ocom som sa o tomto rozpravala..aj podla mna aj podla neho neexistuju nejake super vyspele civilizacie...je to preto ze od velkeho tresku sa sformovalo niekolko planet vhodnych pre zivot....podmienky na zivot budu u zivych tvorov podobne...teda ak sa na nasej planete vyvynuli inteligentne bytosti ako my (!),aj ine planety su na tom podobne ako my,mozno par rokov dopredu alebo dozadu..lebo mali rovnake podmienky ako my
@nathalii presne tak môj názor ale tie dohady o tom ako vyzerajú, veľká zelená hlava a čo ja viem... veď už len na Zemi je tak veľa života od najmenších vírusov až po takzvaných inteligentných ľudí, tak prečo vlastne? nech vyzerajú ako chcú a žijú v hocijakej forme akokoľvek ďaleko od nás v tomto nekonečnom vesmíre, nechajme ich už konečne na pokoji a potom možno budete môcť pokojne spávať.
(v skratke - kvôli nejakej baktérii žijúcej milionpäťsto svetelných rokov od nás si fakt nemusíte lámať hlavu
Pozrela som si viaceré videá, v ktorých boli výpovede tých, ktorí ich vraj videli a pod. Takisto jedno celkom zaujímavé video o jednom uznávanom spisovateľovi či kto to vlastne bol. Možno niečo existuje a možno nie, ešte som nič na vlastné oči nevidela, ak hej, tak potom uverím a dám vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(v skratke - kvôli nejakej baktérii žijúcej milionpäťsto svetelných rokov od nás si fakt nemusíte lámať hlavu