@marty0908 to ze sa ti nieci nepaci,neznasas to neznamena ze mas na to fobiu,fobia je od narodenia...sorry ale uz mi nedalo ked na vsetko hovoris fobia fobia fobia
Axolotl, česky zvaný vodní dráček, je obojživelník vyskytujíci se v mexických jezerách Lago de Xochimilco a Lago de Chalco
Tenhle vtipní mlok je hotový medicínsky zázrak! Když jsou totiž axolotlovy oddeleny končetiny nebo odstráneny orgány jednoduše mu dorostou! A tím jeho zvláštnost nekončí! Jeho rust totiž trvá celý jeho život- nikdy ale neprekročí hranici tridseti centimetrú! Neni se proto čemu divit, že je pro vedce poradnou záhadou.
Sorry že je to po česky ale nechcelo sa mi to prekladat
@metius WTF? ako môže byť fóbia od narodenia? narodím sa a hneď sa bojím malých priestorov? (napr.) fóbia je, keď sa niečoho bojím, je mi to veľmi nepríjemné a tak a "toto" by som ani to ruky nechytil
@marty0908 ale to ze je od narodenia sa neznamena ze sa prejavi hned...ona sa prejavi napr od 9 rokov abo tak..ale fobia nieje vsetko co sa ti zmysli...aporopo fobia je vec ktoru nema len jeden clovek ale maju s tym problem viacery (napr arachnofobia) tu ma strasne vela ludi..ale tak u teba toto teraz fobia na tu zrudu ..to mas asi len ty taze radsej nehovor ze fobia fobia fobia ale ze sa mi to hnusi inac by som to nespomenul ale uz to fakt s tymi fobiami prehanas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Axolotl, česky zvaný vodní dráček, je obojživelník vyskytujíci se v mexických jezerách Lago de Xochimilco a Lago de Chalco
Tenhle vtipní mlok je hotový medicínsky zázrak! Když jsou totiž axolotlovy oddeleny končetiny nebo odstráneny orgány jednoduše mu dorostou! A tím jeho zvláštnost nekončí! Jeho rust totiž trvá celý jeho život- nikdy ale neprekročí hranici tridseti centimetrú! Neni se proto čemu divit, že je pro vedce poradnou záhadou.
Sorry že je to po česky ale nechcelo sa mi to prekladat