@caleban nezda sa mi to ani tak vela, ale skor nie malo. je pravda, ze detailne nepoznam ceny v Brne, ale tiez som studoval v CR a za tie peniaze uz bol pomerne slusny privat. intrak tam bol za 2000.
@caleban ale hlavne ma to prekvapuje, lebo to mesto malo byt podla "priekumov" jedno z najdrahsich v CR. vlastne aj bolo, ale co sa tyka intrakov ocividne priemer.
@blueffect podľa akých prieskumov Brno vyšlo ako jedno z najdrahších miest v ČR? ja mám pocit, že to je jedno z najlacnejších miest na život, aké poznám.
a dajú sa zohnať fakt dobré podnájmy aj za 2500. bývam tu a viem, čo hovorím
@grietusha ja som nehovoril o Brne ako o jednom z najdrahsich miest v CR. ani tie "prieskumy" o tom nehovoria. ja som hovoril o meste, kde som ja studoval.
na cigarety urcite 50 alebo 60 € a potom na chlast neviem kolko ale tak okolo 30-40 € a potom este 50 € davam do domacnosti a este par eur na potravu pre psa a inak neminam skoro vobec ... a teraz ked nezarabam tak mi pomalicky dochadzaju zasoby este 1 000 € mam na banke a šmitec
najviac na jedlo a cestovanie. potom daleko za tým na dopravu (v meste a domov) a knihy. a niekde na konci bude oblečenie ubytovanie mi platia rodičia, tak to nerátam.
na blbosti vacsinou, drogi, cigarety, jedlo ubitovanie, obcas dake to vinko
ale som sa naucil setrit na jedle, preca nemusim jest nejak 3 krat denne a ani to nepotrebujjem kedze mam troska nadvahu a dost to pomaha za rok som schudol takto 10 kil
asi na piatky, proste jedlo na napr opekačku, táke kvapaliny + keď je to nejaké špecifické miesto tak cestovné, ale zamýšľal som sa aj nad tým že fakt dosť peňazí sa dá minúť na @49
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
2.) Jedlo: cca 1500 KČ / mesiac)
3.) Nepravidelný zvyšok (cestovanie, drogéria, pivo): Málo KČ / mesiac
pokial niesom cely mesiac v kuse preč, viem kludne prejest len 50-60€ na mesiac. Da sa aj celkom slusne vyzit.
@strednepivo Nepotrebujem luxus.
doplnky vyzivy - podla potreby... minuly mesiac to bolo cez 90e
a potom su to vydavky na stravu - konkretne kuracie prsia, ryzu a tvaroh... okolo 20e/mesacne :´(
a potom na splácanie dlhu po Fínsku.
a na cestovanie.
a dajú sa zohnať fakt dobré podnájmy aj za 2500. bývam tu a viem, čo hovorím
ale som sa naucil setrit na jedle, preca nemusim jest nejak 3 krat denne a ani to nepotrebujjem kedze mam troska nadvahu a dost to pomaha za rok som schudol takto 10 kil
na byvanie ( 2100 Kč= 82€)
cestovanie kazdy mesiac inak ...
darceky ...