@mirka7 Wow ale ten server minecraft nie je zlý...
Len reska se tam delá tyčkou, a né sekerkou, a ja pol hodinu dávam na seba drevo a skáčem po nom aby som išiel až po nebo, aby som si vytvoril resku, a nejde... Idem na spawn, a zistím, že sa delá tyčkou..
Ahoj Poradil by som ti dobrý server, síce není tam najviac ľudí ale za to super Admin team a niečo ako reštart mapy nepoznajú
Môžeš ti tam zahrať PVP, parkour, skyblock, skywars, je tam taktiež veľa eventov, survival a veeeeeľmi veeeeľa iných vecí
Pokiaľ by si mal čas:
IP: ms5.hicoria.com:25090
Verzia: 1.12.2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
už pomaly rok tam hrám
3x asi resetovali za ten čas
Môžeš mi dať niake veci...
nemám ani ja nič dokopy
dnes mi kamoš poslal ten server tak dnes som kusa hrala
lebo posleedné 2 mesiace som sa na mc vykašľala a len wot a cs
Ale už ma to nebaví. Môj kamoš chcel duel, on povedal že ide na T29 a ja na IS....
Tak som išiel na USA server, kvôli tomu jedinému duelu, lebo mi na ňom záležalo viac ako som chcel...
A nakoniec už debatujeme že akú taktiku zvolíme, chvastáme sa aký sme dobrý, a ja zistím, že on hrá EÚ server...
Tvl, mňa skoro kleplo...
a ja som si to nejak neuvedomila, a stiahla som americké
a potom som musela stiahnúť ešte raz , európske
ani mne nebolo všetko jedno!
10 hodín sťahovať jednu hru!
Ja som ostal na americkom radšej...
Len reska se tam delá tyčkou, a né sekerkou, a ja pol hodinu dávam na seba drevo a skáčem po nom aby som išiel až po nebo, aby som si vytvoril resku, a nejde... Idem na spawn, a zistím, že sa delá tyčkou..
Ale inak super..
Už musím off, zajtra si tam ale spravím dom...
Ako sem tam si zahrám ale určite nie normal MineCraft jedine Gate Craft (RPG server) alebo MineZ (to je niečo ako DayZ)...
Ale hrám po chobot iných hier napr.. Hawken, WoT, NeverWinter..
Môžeš ti tam zahrať PVP, parkour, skyblock, skywars, je tam taktiež veľa eventov, survival a veeeeeľmi veeeeľa iných vecí
Pokiaľ by si mal čas:
IP: ms5.hicoria.com:25090
Verzia: 1.12.2