Aojte, hľadám nejakú mini pidi vodnú fajku alebo bongo. Ale skôr vodnú f. do 15 cm. Videla som to v pár e-shopoch, ale nejak sa mi nepoľubujú. Ak by ste mali niečo očekované, tak hoďte link
A ešte sa chcem spýtať na toto bongo. Bude "fajčiteľné"?
hmm mno mala vodná je tiez dobrá dobre sa prenása ked su chatovacky a take a ked mas ktomu kufrik este lepsie a ked si to fajne pripravis dobry dym dáva tak isto ako velké no ale ked chces kvalitu a dobru vodnu fajku tak urcite večie su lepsie na doma a tak aj tie sa mozu prenásat ale je tam riziko ...fragile . ..a to uz ze co tam dávas je natebe
Ja som si kupila na www.vodna-fajka.sk a som spokojná syn ju raz aj na chate skúšal a išla ok, teraz je ten shop ale zavretý a prečo to netušim teda. Je sice trošku menšia ale zato je pekná v obyvačke pri telke
@mrloe ty si magor... co sa ta dat namiesto trubice??? sak chces fajcit alebo len tak robit debiliny ... ano pred par rokmi som si urobil vodnu z vlasky a hadic a bol som macher ale nikomu to nechutilo .... a s tabakom a uhlikmi to mas ako zo sirkami.. detom ... a najma debilnym detom nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.smokeshop.sk/shop/product/vo...
vodná fajka je na tabak