Ako občania, aký máte dojem z toho, že vaše ministerstvo vnútra pravdepodobne aktívne napomáhalo pri únose občana komunistickej krajiny, aby v nej mohol byť súdený? Čo hovoríte na spojenie bývalého velvyslanca v Hanoji a bývaleho premiéra Fica a na (@1 )
na obvinenia vedené voči jeho osobe. A možno najhlavnejšie - čo hovoríte na to, že zástupcovia vašej vlády radšej operujú so zisteniami komunistickej krajiny (mimochdom nevalne znamej svojim dopytom ku nám) ako so zisteniami svojho partnera v EÚ? (sry za trochu manipulatívne podané otázky)
@salora Tak či chceš či nechceš je to tvoja krajina a stále máš možnosť ju ovplyvniť respektíve v nej máš nejaké vazby...
Každopádne otázka neznie či je slovensko tvoja krajina...
@karlotiskot mna len zarazilo, ze si napisal "vo vasej" a nie "v nasej"... možnost mozno ano, ale nevyuzijem ju, dakujem... moje väzby so Slovenskom su uz asi len take, ze tam chodievam do Tatier a do Vrátnej na dovolenku a mam na Slovensku par kamaratov a znamych, to je asi tak vsetko. A co sa pozastavujes nad tym, ze MV jedna tak, ako jedna... je snad jasne a evidentne, ze boli a su vo vlade komunisti, ktori poprezliekali kabaty. Uz som to tu pisal v par temach a nechce sa mi to znova rozoberat ani sa nad tym zamyslat - mozem len skonstatvat, ze za obdobie od ´89 nenastal ziadny vyrazny posun vpred
Je to hanba a zaroven sa nad tym nepozastavujem, na take veci sme si uz zvykli. Zaviest trest smrti pre politikov a bude vybavene, nik by sa potom neodvazil k takymto trestnym cinom. Hlavne vsetkych komunistov by som dal na vystrahu zastrelit a bol by pokoj. Ine riesenie nie je, lebo neexistuje nic ine, ako ich zastavit od pachania takychto skandaloznych zlocinov. Naco sa zbytocne nervacit, nic sa tym nevyriesi.
Neprekvapuje to nikoho v tomto štáte. Ale aj tak na to všetci serú, hladajú vyhovorky, ospravedlnenia preco neist voliť, a prinajmenšom vymenit aktualnu vladu za inu. Koniec koncov nic ine sa urobit neda. Neviem koho este maju zabit, znasilnit, kolko ludom ublizit, ohrozit, kolko dotacii dostat, kolko penazi z nasich dani ukradnut ... aby Slovak dvihol riť a prisiel zvolit niekoho kto tam 20 rokov nekradne jeho dane pre svoje villy v danovych rajoch a vyrivky v kazdej miestnosti... myslite ze preco sem Vadala prisiel? Lebo uz roky vsetci vedia ako to tu ide hladko, to kradnutie a tak vsetci sem doliezli aby aj oni dostali. Obyvatelstvo je totalne sproste a Fico so vsetkymi kamosmi sa po kazdom prejave pol hodinu bez prestavky rehoce na tom ako odrbal 5,5 miliona ludi a aky sme vsetci sprosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Každopádne otázka neznie či je slovensko tvoja krajina...