Počula som takú teóriu vraj naše minulé životy (ak niečo také existuje)idú podľa zverokruhu, vraj začíname ako barani a končíme ako ryby. A v každom živote máme vraj niake poslanie a ak ho nespníme tak sa znova narodíme v tom znamení v ktorom sme ho nespl
Každá kultúra má odlišné zverokruhy a znamenia (ak ich vôbec má).
Ako zistíš že ktorý je ten správny podľa ktorého to funguje?
Vôbec to nemá logiku aj ak by sme hypoteticky brali do úvahy že takéto ezoterické srandičky sú reálne.
síce to počujem prvýkrát ale znie to zaujímavo. lenže ja verím na reinkarnaciu no znameniam v zverokruhu nepripisujem žiadny význam. tak ale ktovie ....
Vďaka za skvelé komentáre vidím, že človek sa už nemôže na nič opytať aby ho hneď nespičovali za to, že to nie je podľa ich názoru. A nehovorím že tomu verím len som chcela vedieť čo o tom viete, takže ďakujem aspoň tých ktorý nemárnia môj čas svojím vševediacim egom a normálne mi vyjadrili svoj názor.
@sunshine27 Raz som čítala v jednej knihe, že sa narodíš do takého znamenia, ktoré sa zhoduje s tvojou povahou z akou si zomrela v minulom živote. A nielen do znamenia ale aj do dňa a v takom čase aby to astrologicky presne zodpovedalo tvojej povahe z minulosti, takže vlastne v podľa toho v tomto živote pokračuješ presne z takým charakterom aký si mala v minulom živote a v tomto sa podľa toho ďalej vyvíjaš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ako zistíš že ktorý je ten správny podľa ktorého to funguje?
Vôbec to nemá logiku aj ak by sme hypoteticky brali do úvahy že takéto ezoterické srandičky sú reálne.
Myslím, že Elisabeth Haich - Zasvätenie, ale oveľa viac tam neni o tom v tej knihe ona je zameraná aj na iné veci