ak by vam niekto vedel povedat cim ste boli v minulom zivote, aka odpoved by vas najviac potesila? mna by najviac poteislo keby mi povedali ze osm bola carodejnica zo salemu
@5 som to pozrel a toto ma zabilo bol som cernoch z bronxu ktory zomrel ako 39 rocny na tyfus, pracoval som ako domenovy a hostingovy spekulant...a na zaver mal som zenu a s nou 16 deti
takže ak ste si všimli tá stranka je reklama na danú profesiu, ktorú vám vyhodí a mňa zrazilo akože metro v New Yorku, už viem prečo ma to tak ťahá do koľajníc
Ja si myslim, ze tie stranky,kore ti maju povedat minuly zivot su uplna blbost....Kazdy si svoj minuly zivot urcite pamataa aspon ako nejaky kratky film, ktory sa vam stale opakoval, ked ste boli mali...Alebo opakuje aj doteraz...Najviac sa to stava detom, lebo nemaju daleko od minuleho zivota..Ja sa pamatam na udalost, ktora sa mi neskutocne casto opakovala ked som bola mala aspon do nejakych 6 rokov potom to prestalo:Kracala som alejou este s nejakou inou paniou, ktora je rovnako ako ja oblecena do prekrasnych siat s cipkami a kvetmi...Kracame pomaly ked zrazu za nami sa objavi koc so splasenym konom, ked uz je blizko pri nas nestacim utiect a koc sa prevrhne na mna...Potom uz vidim len tmu...Z tohto sna som sa prebudila vzdy velmi vylakana s rychlo busiacim srdcom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale potešilo by ma Nora Mojsejova
Hm..neviem či by ma to potešilo,ale bolo by zaujímavé byť Erzsébet Báthory!
Alebo Oliver Sykes(aj keď,ten ešte žije) ..
Mne vyslo, ze som bola černoch a napriek tomu som sa stala milionarom za predaj hostingu. Len skoda, ze v tomto zivote o tom neviem takmer nic
Ja som bola Doménový a hostingový špekulant a som zomrela na týfus ako 39-ročná??!
ako,riadna kravina..hlavne ked dobre viem,cim som bola v minulosti... nepotrebujem na to vselijake stranky,podla vraj "psychologickych" testoch.....
keby niekto chcel tak ta stranka » zaioo.com/reincarnation/?...