... na základe čoho mám hlasovať , de sa fotky ? =D
Darujem poslednej dievči za hrsť starých pánskych čísel MAXIM 2008 - 2012 Alebo komukoľvek , kto by mal záujem =D Je mi to ľúto vyhodiť len tak do kontajnera
Ja som si myslela, že to je také skôr všeobecne zamerané celé (o sympatiách a tak), teraz mám skôr pocit, že ide naozaj hlavne o krásu. To som sa ani nemala hlásiť
@vitocorleone
jooj ďakujeeem, ale Majka, ten môj nick je španielska skomolenina Mariky, ako ma kedysi na gympli volali
celkom ma aj tešia výsledky, zatiaľ, ja mám asi 5 favoritiek stade
@nespiacakraska Ďakujem moc, potešila si ma veľmi Ale naozaj, keby som si viac uvedomila, že to bude takmer výhradne o kráse, tak by som sa isto neprihlásila - už len preto, že vzhľad nepovažujem vôbec za dôležitú hodnotu celkovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
@Petushiq18
@Mecu ška23
@Riddiculus
@Mariquittka
@Borovy
@Plavam_zivotom
@Thunderstorm
@Marjy77
@Azizi
@Mayben
Milé slečny a dámy želám vám veľa hlasov
Darujem poslednej dievči za hrsť starých pánskych čísel MAXIM 2008 - 2012 Alebo komukoľvek , kto by mal záujem =D Je mi to ľúto vyhodiť len tak do kontajnera
Teraz som tu obviňovaná z podplácania
jooj ďakujeeem, ale Majka, ten môj nick je španielska skomolenina Mariky, ako ma kedysi na gympli volali
celkom ma aj tešia výsledky, zatiaľ, ja mám asi 5 favoritiek stade
» birdz.sk/torpedo08/obraz...