Môj názor je predovšetkým taký, že urážky ako neandertálec, opica a pod. sú totálne nechutné. Od anonymov bez fotiek to vyznie ešte lepšie.
Ďalej by ma zaujímalo, či sú pobúrenci pobúrení zakaždým, keď lokálnu (dokonca ani nie národnú) súťaž krásy vyhrá tá, ktorá sa im páči najmenej.
Inak neviem, čo viedlo porotu k tomuto rozhodnutiu. Tak ako to neviem ani pri iných podobných súťažiach.
@25 tak mne sa nejak extra nepáči...ako škaredá nie je..ale nič zaujímavé, čo by si zaslúžilo vyhrať (tým nechcem povedať, že tá černoška si výhru zaslúžila...)
a sorry, že som nemala naštudované, ako vyzerajú normálne..videla som len foto, ktorú pridala myschka, kde boli všetky a boli otrasné, zmachlené, umelé a fakt z toho bolo ťažko vybrať jednu peknú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ďalej by ma zaujímalo, či sú pobúrenci pobúrení zakaždým, keď lokálnu (dokonca ani nie národnú) súťaž krásy vyhrá tá, ktorá sa im páči najmenej.
Inak neviem, čo viedlo porotu k tomuto rozhodnutiu. Tak ako to neviem ani pri iných podobných súťažiach.
Ale nie. Skvelé.
Mať tak vaše problémy
Ako neandrtalec vyzera, alebo ti tu mam pridat dokaz?
tá topinka - tie topinky
tá helsinka - tie helsinky
Čo ti nesedí?
a sorry, že som nemala naštudované, ako vyzerajú normálne..videla som len foto, ktorú pridala myschka, kde boli všetky a boli otrasné, zmachlené, umelé a fakt z toho bolo ťažko vybrať jednu peknú.