Čo si myslite o tejto súťaži, o požiadavkách na finalistky,...? Keby si myslíš, že máš na to/alebo teda máš na to (teda nad 170 cm, štíhla postava,...) prihlásila by si sa? Prečo áno, nie, či je to len trápna komercia?
No ja som nízky typ baby (158 cm) a ani by som nad 170 cm mať nechcela.. Asi by som sa neprihlásila, som hamblivá a na prechádzací mól by som v plavkách vyšla horko-ťažko
Celá Miss je absolútny nezmysel. Ako keď som bola malá, tak som to mala rada...ale to som ešte pozerávala aj telenovely, takže Teraz nechápem, že o čom to celé je, Miss aj telenovely
raz dali na ne záber, keď boli v civile. to by som aj ja mala šancu, ak by som bola vyššia. ale nešla by som tam, lebo by ma umorili hladom a nútili ma opáliť sa.
Ale teraz sa mi páčila hudba, na ktorú predvádzali šaty, musím povedať, že to bolo veľmi pekne spravené, konečne im tam nepustili Lady Gagu, ako na miss universe. A šaty mali tiež pekné.
Hah aspoň výšku spĺňam =D Ale je to blbosť, keď som bola menšia tak som si žiadnu takúto reláciu nenechala ujsť =D Ale teraz.. keby nie je toto fórum, tak ani neviem že to je...
ja by som nešla... u nás na škole je externe jedno dievča nepríde mi na rozum meno ,čo vyhrala nejak pred dvoma rokmi alebo ako.... uplne hlupučké to stvorenie.... ja mám na viac ako na miss, ja som umelkina...hihih...ale nie to bol vtip...ale určite by som na miss nešla , podla mna je to strata času... ako sa hovorí: krása nie je pas, je to len dočasné vízuum....
Nesla by som, mam trosku vyssie ciele v zivote nez to ze prechadzat sa v plavkach pred kopou ludi, ktorym je jedno aka som, co si myslim a jedine cumia na moje kozy, umely usmev a to ci mam dost vyformovany zadok... Nenechala by som si dirigovat od druhych, kolkokrat do tyzdna si mozem dat daco na jedenie, kolko casu sa mam piect v solariu a kedy mam do akej kamery vycerit zuby... Nemala by som na to nervy aj keby som mala idealne miery, bohuzial nie som taka odolna povaha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Kazdopadne je to blbost
Možno je to zainteresované, ale naozaj by som tam aj kvôli ďalším dôvodom nešla.
Ach, ale samozrejme, Svetový mier!
a okrem toho, každý deň na ulici okolo mňa prejde milón ovela krajších báb ako sú tie missky...
Ale čo som včera videla, tak som bola sklamaná, akože vôbec neboli pekné, úplny priemer ak nie podpriemer.
Síce som dievča, tak to možno vidím inak, ale podľa mňa neboli vôbec pekné.