Nedávne prieskumi ukázali, že pätina američanov nevie na mape nájsť USA, čím si myslíš že to je?
Osobne verím, že americký američania toho nie sú schopní, pretože, niektorí ľudia tam, v našej krajine, nemajú mapy! Tiež verím, že vzdelanie, ako Južná Afrika a Irak a všade tam a tiež verím, že oni by mali naše vzdelanie tam! A spojené štáty by mali pomáhať spojeným štátom, er, pomáhať Južnej Afrike a pomáhať Iraku a ázijským krajínam aby sme boli schopný budovať nasšu budúcnosť pre naše deti!
ak sa vám zdá, že preklad je zlý, nie, nie je... Mnohokrát jej jednoducho chýbali slovesá (I believe that they should our education over here! - silny blud, chýba jej plnovýznamové sloveso že čo by mali... atď. Prosto dementná odpoveď...
hej, to video poznam... fakt az som plakal. ani nie od smiechu, ale od toho, ze aki su ti americania blbi. z toho krasne vidno ze z inych krajin jak USA poznaju len Juznu Afriku a Irak.
Gabosh - jasne, ze dementna, ale hento si prepiskol - "I believe that they should - our education over here in the US should HELP..." jednoducho si v polke vety uvedomila, ze chce spresnit podmet "they" na "our education". plnovyznamove sloveso tam ma - help.
Nj ja som sa kosil - ked chcem zachytit jej "myslienku", tak by som to zhrnul asi takto:
Nedávne prieskumy ukázali, že pätina Američanov nevie na mape nájsť USA, čím si myslíš, že to je?
Myslim si, ze je to tym, ze niektori Americania mimo Statov nemaju mapy (napriklad v Juznej Afrike a Iraku). Verim, ze nase americke vzdelanie by malo tymto Americanom - v Juznej Afrike, Iraku, pomoct, takze budeme moct vybudovat buducnost pre svoje deti
Dik moc Gabosh zistil som že nakoniec niesom taký hrozný v tej angličtine lebo podobne som si to preložil aj ja len som neveril že takú nezrozumitelnú vec povie niekto do vysielania
Ja sa jej zastanem. Nie je to tym, ze je americanka, ale je to tym ze je MISS. Velmi pochybujem ze tie dievcata okrem nasrateho maju nieco v hlave. Staci sa pozriet na tie nase kravy, ktore sa ani poriadne vyjadrovat nevedia (tak isto ako henta peroxidova pica).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Osobne verím, že americký američania toho nie sú schopní, pretože, niektorí ľudia tam, v našej krajine, nemajú mapy! Tiež verím, že vzdelanie, ako Južná Afrika a Irak a všade tam a tiež verím, že oni by mali naše vzdelanie tam! A spojené štáty by mali pomáhať spojeným štátom, er, pomáhať Južnej Afrike a pomáhať Iraku a ázijským krajínam aby sme boli schopný budovať nasšu budúcnosť pre naše deti!
ak sa vám zdá, že preklad je zlý, nie, nie je... Mnohokrát jej jednoducho chýbali slovesá (I believe that they should our education over here! - silny blud, chýba jej plnovýznamové sloveso že čo by mali... atď. Prosto dementná odpoveď...
toto video je tiez nieco podobne:
cim sa jej vsak nijak inak nezastavam
ja som namiesto IN THE rozumel AND the... takze preto...ale aj tak hovori totalne hluposti
Nedávne prieskumy ukázali, že pätina Američanov nevie na mape nájsť USA, čím si myslíš, že to je?
Myslim si, ze je to tym, ze niektori Americania mimo Statov nemaju mapy (napriklad v Juznej Afrike a Iraku). Verim, ze nase americke vzdelanie by malo tymto Americanom - v Juznej Afrike, Iraku, pomoct, takze budeme moct vybudovat buducnost pre svoje deti
zaujimave reakcie samotnych amikov dole