miss je uz davno o nicom.. aspon podla mna a peknych bab najdem ovela viac vokol seba ako aby som na ne este kukal do tv a rozmyslal co vsetko je scenar a co vsetko je z ich vlastnych hlav..
to maju byt najkrajsie zeny slovenska?za to ze maju peknu postavicku?poznam omnoho pritazlivejsie dievcata..sice nemaju postavu jak modelky,ale zas ine prednosti (stale o hovorim o zovnajsku,nie vlastnosti)
@ooooo - neide len o postavu sú tam podmienky ohľadom veku, musia byť slobodné a nezadané, musia mať určite vzdelanie a podobne... kritérií je veľa. A darmo je dievča hocijako krásna pokiaľ sa nevie ,,predať,,
@johnysheek - no neviem - ale podľa mňa efektívne využívam čas - práca na dvoch obrazovkách zvyšuje produktivitu a teraz mi pri tom beží aj telka takže vlastne robím tri veci naraz - takže všetky moje plány dnešné spravím za tretinu času pri práci len z jednou obrazovkou
Otrasné súú tento rok...minulý rok boli krajšie...nie inteligentnejšie .. A tuším tá dvojka ona v tých plavkách chodila jak mačka v šteklách som sa nasmiala chúďa dieťa
@xhtml zase ta rajcuju komentare typu: si najvacsi debil na birdzi?? hlupe nemusia byt vsetky,proste musi byt jedna favoritka a ostatne musia byt proti nej sive,skarede mysi
no tak vždy nie, ale na našej včerajšej "miss zdravotníčka" to tak bolo fuck! ešte mi aj choreografiu ukradli... / wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jedine ak nejaká milá, usmievavá súťaž pre max. 6 ročné dievčatká bez vyhlasovania výsledkov, každá by dostala po lízatku za odmenu. (Aj tak postrádam zmysel tej akcie)
Teraz je to skoro to isté, hlásia sa tam mentálne zaostalé dievčatká (niektorým by som mentálny vek neodhadol ani na 6) s tým, že výsledky vyhlasujú a tá najkrajšia (veľmi som sa zasmial po dopísaní toho slova) dostane mercedesík za odmenu.
hm...absolútne mi vyšiel moj tip, ešte aj s presným poradím. Asi ako už posledné 3 roky za sebou :p A nehlasovala som, načo? A rozhodne nesúhlasím s tým, že najkrajšie ženy Slovenska boli práve na pódiu. Nájdu sa aj krajšie a nie sú také vychrtnuté ako dámy tam :p Krása nie je iba o tvári a postave, ale o množstve iných vecí
no nahodou, taka miss je perfektna sutaz... niektory z mafianov bez mozgu sa vcera dozvedel, s ktorou zenou bude musiet tento rok chodit, aby sa mohol casto objavovat v smotanke.. nie je to skvele?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
,,päťka,, to vyhrá - uvidíte
kukate to v telke a sem pisete komenty..
miss je uz davno o nicom.. aspon podla mna a peknych bab najdem ovela viac vokol seba ako aby som na ne este kukal do tv a rozmyslal co vsetko je scenar a co vsetko je z ich vlastnych hlav..
Nepozerám to, akurát som večeral tak som kúsok videl @3 no ten stan bol bohový som sa na tom inak smial keď som to zbadal
s Vikinou sa osobne poznam a bola mi na stuzkovej Je to fajn baba.
ony chcu svetovy mier!
@porygon len dve?? ja myslim ze i viac. a je to perto, aby telky zarabali na vas ktori to kukate
ake mas zaluby: pisanie mierne absurdnych poviedok a noviel s davkou cierneho humoru
co by si urobila s milionom eur? kupila si dimcek niekde pri jazierku v severnej europe
co je tvoj sen?: vediet spievat ako angela gossow a ziskat nobelovu cenu za literaturu
aku mas rada hudbu? metal
myslite si, ze by som uspela?
fajn, mozno vstky tam nie su take, ako sa to vsade zovseobecnuje, ale na druhej strane minimalne tak vsetky posobia..
ale najhorsia bola ta osmicka:/otras ..a s tymi nazormi tj
@xhtml k Tebe sa už nevyjadrujem ...
Jedine ak nejaká milá, usmievavá súťaž pre max. 6 ročné dievčatká bez vyhlasovania výsledkov, každá by dostala po lízatku za odmenu. (Aj tak postrádam zmysel tej akcie)
Teraz je to skoro to isté, hlásia sa tam mentálne zaostalé dievčatká (niektorým by som mentálny vek neodhadol ani na 6) s tým, že výsledky vyhlasujú a tá najkrajšia (veľmi som sa zasmial po dopísaní toho slova) dostane mercedesík za odmenu.
Povedzte mi, aký má táto "súťaž" zmysel?
Ja som asi hnusná sviňa, ale mne to pripadá také komické, keď ide doktorandka behať polonahá na pódium