Ja to už nechápem. V poslednom čase mi zo šatníka miznú veci a to viem že som si ich tam určite uložila. a nemám ani rodinných príslušníkov čo by ich obliekli .., možno môj frajer ma nejakú úchylku + som poriadkumilovná stáva sa to aj vám ?
presne aj mne nevedela som 3 mesiace násjť 2 biele tielka až 1 mamina mala v skrini a to druhé stále neviem kde je aj minule že kde mám sveter ale našla ho zas
aj mne sa to tak nejak deje ale ja nie som poriadku milovná ( sa vraví teda) a ohladom takýchto vecí si tak či tak nič nepamatám lebo vyzliekanie, obliekanie robím automaticky, čiže buď nepremýšľam alebo som som zasa v inej z mjich realit takže napr. netuším kde mam taky velmi prijemny velky hruby sveter co som mala pred par dnami na sebe (asi
Mne miznú zimné bundy a kabáty, lenže u mňa je to ťažké sa k nim dopátrať, kedže mám " tri trvalé pobyty " netuším kde som to mohla mať oblečené naposledy. Ach.
Podľa mňa ti ich z tade tajný elfovia, ktorý robia pre ten obchod, kde kupuješ veci najčastejšie kradnú, aby si chodila do toho obchodu viac a viac a aby si im urobila tržbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ako môže toto niekto nevedieť!
No ak máš pri dome strom, tak pod tým stromom je určite tunel, pravdepodobne tak nájdeš svoje veci
hm, a čo si ty raráškovia?
heh, fetishman, koťuha jedna
Odbornik na raraskov.