Stalo sa vám niekedy že ste boli presvedčený O danej veci že ste si ju uložili na miesto kam vždy alebo aj pred seba A tá vec vám zmizla? A nikdy viac ste ju už nenašli ? Alebo že ste ju našli O niekoľko dní na mieste kde ste tu vec hľadali tisíckrát?
@burble musím sa priznať, že som ti ich zobral ja. takže už vieš vysvetlenie. ale ja som tie veci nezničil ani nepredal, mám ich všetky doma. tak ked ich budeš chcieť naspäť, tak prezvoň a prídem pri skratku, a tam ti ich dám.
Samozrejme. Viem, že tú košeľu som dala do skrine... a na druhý deň, kde ju nevidím? No na mojej mamičke!
ako fakt, najčastejšie mi mizne oblečenie zo skrine... ktoré si mamička moja požičiava bez toho, aby som o tom vedela
a ešte sa mi strácajú poznámky a slohy a zošity
jop, stale mi nieco mizne , japonci maju o tom taku peknu ropzravku, to kradnu lisky a ked im dáš na oltár vajičko a poprosiš ich aby ti to vratili tak ti to vratia
no nieco som si dala do tasky, do jedneho priecinku, tisickrat som ten priecinok prehladala a nebolo to tam. na druhy den pozriem a zjavilo sa to okamzite hmmm
Nie je to také nezvyčajné, že položením daného objektu na určité, vyvolené miesto sa otvorí brána do inej dimenzie, kde následne daná chýbajúca vec chvíľu pobudne. Je veľmi nepravdepodobné, že vec sa z daného priestoru už vráti, ale existujú aj prípady, či svedectvá, kedy sa oná vec znovu objavila na pôvodnom, či blízkom mieste, pričom nikto nevedel, kto ju tam dal, či kedy a ako. Prípady sa stávajú najčastejšie pri hustej koncentrácii vecí na malom mieste. Medzi najčastejšie miznúce veci patria ponožky, perá či mobily, kľúče, peňaženky, ale paradoxne, posledné tri menované miznú iba keď odchádzate a veľmi sa ponáhľate, objavujúc sa vždy len, keď už je isté, že zmeškáte.
Odporučujem udržiavať čo najväčší poriadok s čo najvyšším odstupom medzi vašimi vecami a vždy si pamätať, či dokonca zapisovať, kde ste čo odložili.
Hej, keď som bola malá zapadla mi skákalka za skriňu a presne som vedela kde, bol to malý priestor, ale i tak som ju tam ani za boha nevedela nájsť (pričom som vedela, že tam je). O desať rokov nato som ju tam našla, presne na tom mieste, kde mi zapadla. Dafak proste
Momentálne takto postrádam kalkulačku o ktorej na sto pér viem, kde bola uložená a dnes som ju tam i tak nenašla
Pár papierov/učebníc/zošitov tiež. Mám ich na jednej kope v skrinke, celú tú kopu som prehľadala a hrubú učebnicu nemčiny som nevedela nájsť, o dva roky som ju našla medzi nimi a úplne som zúrila, bo som si musela kúpiť novú potom a hen, tam bola!
hral som na gitare, polozil trsatko na kopu kancelarskych papierov vedla tlaciarne a chvilu nieco robil na pc. O par minut tam trsatko nebolo. Vsade som ho hladal a nic
a potom zrazu po minutach hladania som tam pozrel opat a bolo tam, v strede papiera, presne kam som ho polozil.
raz !!!!! co davali ku martankom tym vitaminom taky nahravac ze si tam nieco nahral a potom prehral mne to mama schovala a som to pol roka hladala cely byt som presla ..a nakoniec som to nasla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ako fakt, najčastejšie mi mizne oblečenie zo skrine... ktoré si mamička moja požičiava bez toho, aby som o tom vedela
a ešte sa mi strácajú poznámky a slohy a zošity
Odporučujem udržiavať čo najväčší poriadok s čo najvyšším odstupom medzi vašimi vecami a vždy si pamätať, či dokonca zapisovať, kde ste čo odložili.
Momentálne takto postrádam kalkulačku o ktorej na sto pér viem, kde bola uložená a dnes som ju tam i tak nenašla
Pár papierov/učebníc/zošitov tiež. Mám ich na jednej kope v skrinke, celú tú kopu som prehľadala a hrubú učebnicu nemčiny som nevedela nájsť, o dva roky som ju našla medzi nimi a úplne som zúrila, bo som si musela kúpiť novú potom a hen, tam bola!
samozrejme ked vylucim mamkinu obsedantno-upratovaciu poruchu
hral som na gitare, polozil trsatko na kopu kancelarskych papierov vedla tlaciarne a chvilu nieco robil na pc. O par minut tam trsatko nebolo. Vsade som ho hladal a nic
a potom zrazu po minutach hladania som tam pozrel opat a bolo tam, v strede papiera, presne kam som ho polozil.