2.NIE NEZABUDLA SOM JU NIKDE LEBO MI VSELA NA VESIAKU PRED PAR DNAMI
3.NIEJE TO PRVY KRAT CO SA TO STALO
4.V BYTE JE FURT NIEKDO DOMA A JA STALE ZIADNY SUSED SUSEDA K NAM NECHODI
5.RODICIA JU NIKDE NEDALI PRETOZE S NIMI SOM JU HLADALA
TAKZE NEVIEM,FAKT NEVIEM.NETUSIM..JA TU BUNDU NAVYSE ANI VONKU NENOSIM LEN KED IDEM DO OBCHODU TAK PRETO MI JE TO CUDNE .QA TO MAME úPRAVE TERAZ ROZBIYT CELY BYT KOLI TOMU,,
čo, to bola tvoja bunda? sorry, fakt som chcel zobrať počítač, ale mi bola zima, tak som zobral len bundu :/ ešte raz prepáč, vrátim ti ju, som nevedel komu kradnem
Mojej spolužiačke sa toto stáva na intráku, hľadala tričko celý večer a nikde a ráno ho našla poskladané na druhej posteli a aj iné záhadné veci sa im dejú na intráku. A vraj v tej izbe zomrelo nejaké dievča...
mne sa stratila čiapka...keď som prišla zo školy, mala som ju...a na druhý deň ráno nebola a prehľadala som všetko.. :/ a teraz mám nervy, lebo musím nosiť kapucňu
nie pane boze nemam suredencov co si radi poziciavaju a ani zabudliva niesom..nieje nikde nikdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...aj na balkone som uz hladala.....hladali seci ja mama oco sestra starsia a nic nikde....a taka VELKA bunda sa neda len tak hocikam akoze zapotrosit.. proste to nejde....niesom namesacna ??? tak ja neviem kde mam este hladat no aj pred tym sa mi diali take evci ze veci rodicov sa objavovali v mojich suploch ...a teraz totok ? tak diky
Mne zmizla mys. Odchadzala som z domu, bola normalne pripojena k pc.. Pridem z roboty a mys nikde. Doma bola mama a bracho a obaja sa dusuju, ze ju nezobrali.
Obom som im vynadala, nech si robia srandu sami zo seba, ale mys sa uz nikdy nenasla. Mam novu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
je mi to divne no...
by ma jeblo..urcite..
..to je dosť časté v tejto dobe
2.NIE NEZABUDLA SOM JU NIKDE LEBO MI VSELA NA VESIAKU PRED PAR DNAMI
3.NIEJE TO PRVY KRAT CO SA TO STALO
4.V BYTE JE FURT NIEKDO DOMA A JA STALE ZIADNY SUSED SUSEDA K NAM NECHODI
5.RODICIA JU NIKDE NEDALI PRETOZE S NIMI SOM JU HLADALA
TAKZE NEVIEM,FAKT NEVIEM.NETUSIM..JA TU BUNDU NAVYSE ANI VONKU NENOSIM LEN KED IDEM DO OBCHODU TAK PRETO MI JE TO CUDNE .QA TO MAME úPRAVE TERAZ ROZBIYT CELY BYT KOLI TOMU,,
Kúpila som si ich už možno 10 a mám jedno - - ( som zvedavá dokedy )
výpadok pamäti, no
Obom som im vynadala, nech si robia srandu sami zo seba, ale mys sa uz nikdy nenasla. Mam novu.