Neviem, ale tá ktorú poznám osobne sa už nejaký ten rok snaží dostať niekam ďalej a zatiaľ im to celkom ide, v lete vraj majú sľúbené vystupovanie na nejakých festivaloch (pre prípadnú chuť niečo si od nich vypočuť odporúčam môj deezer, mám tam jednu ich pesničku )
ako ktore...ale raz som bol na jednom koncerte kde boli taketo kapely a normalne som si zo zaciatku myslel ze pustaju bon joviho a to oni hrali kokso ale super boli
najlepšie, keď nebudú poznať viac ako 4 akordy, nebudú hrať na vyšších polohách a budú krásavci... potom majú dosť šancu skutoční hudobníci sú nedocenení
chceme s i s kamosmi zalozit kapelu.. taky.. neopunk. ale neviem ci prerazime.
myslim ze na ziadnom festivale 15 - 16 rocnym koncert neponuknu (mozno tak tokio hotel), o CD ani nehovorim.
ale aj keby sme uz mali kapelu... nechem byt "slavny" staci ked sa bude ludom nasa hudba pacit a do nejakeho pajzlu pridu na nas koncik a budu sa bavit ziadnych 10 platinovych albumov nepotrebujeme
lenze taku hudbu do radii nepustia a ani na rockove festivaly nedaju deathmetalovu kapelu
punkrock ma lepsie vyhliadky a bubenika sme mozno uz nasli.. len namy chyba rytmicka gitara lebo stano mal velky ucet za televona na ten squier nema prachy.. tak neviem na com chce hrat
ak nehras komercne sracky, tak sa je tazko presadit, dnes je uz pokokot vselijakych radiovych kapiel...ja mam radsej underground scenu, tam sa citim s mojou kapelou dobre
hmm ja poznam strasne vela neznamych kapiel ... vacsina to su moji kamarati .. tu v PO je strasne vela neznamych skvelych kapiel .. podla mna vacsina maju na to aby sa stali slavnymi ... ibaze ked nemas za sebou niekoho vplyvneho nemas stastie nemas prachy tak zostanes tam kde si ... no ale aspon ked ich je tak vela tak su v kluboch stale nejake koncerty .. aaaaaa teraz to je genialne toto tak od teraz kazdy utorok na namesti o 19 hodine bude nejaky rockovy punkovy abo metalovy konceeert .. ach uz sa tesim .. snad nevynecham ani jeden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Co proti tomu znamenaju moje instrumentalky s riffmi a solami cez cely hmatnik, krasne zladene melodicky, harmonicky a kombinaciami trashu a balad
chceme s i s kamosmi zalozit kapelu.. taky.. neopunk. ale neviem ci prerazime.
myslim ze na ziadnom festivale 15 - 16 rocnym koncert neponuknu (mozno tak tokio hotel), o CD ani nehovorim.
ale aj keby sme uz mali kapelu... nechem byt "slavny" staci ked sa bude ludom nasa hudba pacit a do nejakeho pajzlu pridu na nas koncik a budu sa bavit ziadnych 10 platinovych albumov nepotrebujeme
Len potrebujeme nejakeho producenta, demace si mozeme nahrat aj doma.
lenze taku hudbu do radii nepustia a ani na rockove festivaly nedaju deathmetalovu kapelu
punkrock ma lepsie vyhliadky a bubenika sme mozno uz nasli.. len namy chyba rytmicka gitara lebo stano mal velky ucet za televona na ten squier nema prachy.. tak neviem na com chce hrat
A mame aj balady, takze prinajmensom to daju do radia
do exkaliburu?
tak vies co? ked budete hrat tak vam bubenika budem robit ja a ked budeme hrat v exe my tak budes bubnovat ty
a samozrejme na tvojich bicich
a preco nepoprosis sonu? ved ona hra na bicie, chodi aj do ludovky a tusim ma bicie. ale mysli zsi o tebe ze si kokot
Tak co ma ma co zaujimat sona?
Milos chcel sa dat na bicie a gitaru by prenechal niekomu inemu.
Hlavne nech vie hrat.