ako ked ma ta predavacka/predavac cca tolko kolko ja tak nech mi aj kludne tyka alebo ked je to nejaka mila tetula ktoru poznam uz dlhsie...ale vacsinou myslim mi vsade vykaju...
Keď som na konci deviatky mala jediný raz v živote na sebe absolventské tričko, predavačka sa pýtala, či som po mature alebo promócii
Ale prekážalo mi to asi iba keď som bola v pajzli s ľuďmi, kt. narozdiel odo mňa všetci poznali barmanku, a zatiaľčo ich oslovovala menami, mňa sa spýtala, čo si dáte, slečna :/
no, ja som bola hotová, ked mi jedna milá teta v obchode začala vykať, ale to som mala nejakých 11-12 rokov síce vyzerám trochu staršie na svoj vek, ale aj tak som sa obzerala, či to hovorí vážne mne :p
ja ked som robila v pokladni, tak som vykala kazdemu...bolo mi blbe tykat, aj ked predomnou stali mladsi. a sa mi to zdalo dost blbe tykat niekomu, koho nepoznam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a neznášam keď mi niekto začne tykať len tak niekde- napr.predavačka v obchode, lekár v nemocnici..
vypadám mlado-ale mám svoj vek strašne ma to sere-keď mi niekto tyká a ešte je aj debil
niekedy mi tykanie nevadí- net,alebo keď je niekto starý približne ako ja... je to individuálne
Zbytok buď keď idem na chatu a v dedine jeden obchod, čo má susedy dcéra tak mi tyká... asi 20 má?
Keď som na konci deviatky mala jediný raz v živote na sebe absolventské tričko, predavačka sa pýtala, či som po mature alebo promócii
Ale prekážalo mi to asi iba keď som bola v pajzli s ľuďmi, kt. narozdiel odo mňa všetci poznali barmanku, a zatiaľčo ich oslovovala menami, mňa sa spýtala, čo si dáte, slečna :/
taky anglican , american , alebo nemec nema sajnu co to je