Máte s týmito zázrakmi skúsenosti?..Rada by som vedela kde sa to dá kúpiť..či to je dostupné aj v lekárni..ešte som si to nezisťovala ale zaujímalo by ma či má nejaký birdzák skúsenosť s týmito trávičkami
Wewo a Spekacik - je to potravina, ktorá nie je liekom a napriek tomu lieči, obsahuje neskutočne veľa vitamínov, antioxidantov..hovorí sa o ňom že znižuje riziko rakoviny, obsahuje hojne enzýmov..je to skrátka všeholiek, zlepšuje aj psychické aj fyzické zdravie, zlepšuje dokonca zrak..a to je len troška z toho čo všetko tá tráva dokáže..
Bress: hej hej našla som od Green Ways, ale nechcem to kupovať cez net, skúsim dnes popozerať v lekárni, aj keď pochybujem že to tam budú mať, skôr by som asi tipla nejaké bylinkárstvo..alebo niečo také..preto sa pýtam či neviete kde sa to dá zohnať, nechcem kúpiť prvú najlacnejšiu napodobeninu..
7. tak skus v bioobchod, tam by mali tiez mat, mne to brat dovazal z nemecka momentalne som bral krill oil ale to sa da zohnat iba z ameriky a je to asi najlepsie z toho vsetkeho
LUDIA JA OSOBNE PIJEM AJ MLADY JACMEN A PAPAM AJ CHLORELU A MOZEM VAM ZARUCIT NA 100=% ZE V ZIADNEJ LEKARNI V BIOPOTRAVINACH ANI JNIKDE INDEš JU NEDOSTANETE TENTO POTRAVINOVY DOPLNOK SA DA KUPIT JEDINE PO INTERNETE ALEBO OD CLOVEKA-MANAGERA KEBY NIEKTO MAL ZAUJEM DAJTE VEDIET..
Ja to tiež poznám, máme to doma. To sú také malé zelené tabletky na cmúľanie a chutí to, ako keby ste žuli trávu na paši. Napriek tomu to ale perfektne prečistí organizmus a mám pocit, že to aj zlepšuje imunitu. Jednoznačne odporúčam ako doplnok výživy.
máme to doma a (ne)dobrovolne užívame aj chlorelu aj jačmeň, mama to dokonca dáva aj hafanovi bo je chorý(ale to je na dlho).. mno suma sumárum, pomáha to.
má niekto záujem? o prednášku alebo o kúpu? (mama s tým totiž pracuje)
V Topolcanoch v zdravienke ju tiez dostat, okrem mnozstva dalsich veci. Dnes uz ma takmer kazdy "kamenny obchod" aj svoju stranku. Tento topolciansky obchodik vrelo odporucam, vsetci su tam mili a velmi dobre vedia poradit. (www.zdravienka.sk)
Zelený jačmeň užívam už pol roka a zatial som s ním veľmi spokojná. Chlorelu ale neužívam. Ten jačmeň užívam vo forme čaju a kupujem ho v potravinách. Stojí menej ako 2 eurá a má dobrú chuť. Mám nejaké menšie zdravotné problémy, ktoré mi spôsobujú aj menšie psychické problémy (dokážem normálne chápať všetko, len občas mávam dajaké depresívne stavy), ale keď sa napijem toho jačmeňa, tak je to hneď preč, lebo to obsahuje veľa vitamínu B (keďže je to obilnina) a práve ten potrebujem.
Chlorela sa ale nemá užívať dlho, zhoršuje infekcie. To tvrdí jedna z firiem, čo ju vyrába. Ale zas jačmeň infekcie zlepšuje. Ja som si raz kúpila tie tabletky kde sú spolu (lebo ten čaj v obchode nemali) a ono mi to vôbec nijak nepomohlo a aj chuť to malo úplne inú, neviem či to naozaj tiež bol ten jačmeň. Lebo je to aj celé dosť o biznise a tej stránke zdravohravo.sk neverím nič. Píšu tam, že to obsahuje VŠETKY b vitamíny,ale to by znamenalo aj b12 a ten je len v živočíšnych produktoch. Ešte lepšie je toto: Chlorela obsahuje celulózu. Celulózu môžu ale obsahovať len drevnaté časti rastlín. Vyštudovala som poľnohospodárstvo, takže niečo o tom viem. (Určite ste počuli, že papier sa vyrába z celulózy. Z čoho sa vyrába papier?...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ze vraj je to strava 3 tisicrocia
Bress: hej hej našla som od Green Ways, ale nechcem to kupovať cez net, skúsim dnes popozerať v lekárni, aj keď pochybujem že to tam budú mať, skôr by som asi tipla nejaké bylinkárstvo..alebo niečo také..preto sa pýtam či neviete kde sa to dá zohnať, nechcem kúpiť prvú najlacnejšiu napodobeninu..
má niekto záujem? o prednášku alebo o kúpu? (mama s tým totiž pracuje)
Posielam Vám kontakty na predajcov v Nitre:
p.Novakova-0944/067817
p.Jancova-0918/740 814
Ony Vám povedia možno aj kontakt na iných predajcov z iných miest.
... ak plánuješ užívanie, mrkni nejaké články tu: » zdravohravo.sk
ak máš otázky, pýtaj sa
Chlorela sa ale nemá užívať dlho, zhoršuje infekcie. To tvrdí jedna z firiem, čo ju vyrába. Ale zas jačmeň infekcie zlepšuje. Ja som si raz kúpila tie tabletky kde sú spolu (lebo ten čaj v obchode nemali) a ono mi to vôbec nijak nepomohlo a aj chuť to malo úplne inú, neviem či to naozaj tiež bol ten jačmeň. Lebo je to aj celé dosť o biznise a tej stránke zdravohravo.sk neverím nič. Píšu tam, že to obsahuje VŠETKY b vitamíny,ale to by znamenalo aj b12 a ten je len v živočíšnych produktoch. Ešte lepšie je toto: Chlorela obsahuje celulózu. Celulózu môžu ale obsahovať len drevnaté časti rastlín. Vyštudovala som poľnohospodárstvo, takže niečo o tom viem. (Určite ste počuli, že papier sa vyrába z celulózy. Z čoho sa vyrába papier?...)