Ahojte, mám otázku...koľko trvá cesta z internátov v Mlynskej doline na Filozofickú fakultu UK? viete mi niekto povedať? Teda koľko trvá autobusom lebo autom som si pozerala mapku a vychádza to na tých 10 minút...ale autobusom asi viac a poprí
@rehotalka no ak to budeš dávať peši tam aj späť aspoň týždeň, tak máš u mňa pivo to chcem vidieť
ani športovci z FTVŠ nechodia do školy peši a to ju majú pri lafranconi
(ale ak majú robiť niečo fyzicky náročné v škole, tak sa im zas ani nečudujem...)
@tikalok@bluepanter chlapci to znie ako dobrá výzva i keď v živote som v Blave nebola a absolútne neviem ako sa do školy dostanem busom, nie to ešte peši...tak táto výzva ma celkom oslovila @melancholik@bebekex z toho mi vyplýva že budem musieť prestupovať do kelu @vladqog hodina? pecka hlavne ráno veď čo...možno sa niekto pripojí pri pešej púti do školy
Z Mlynskej ide bus 31 alebo 39, vystúpiš na zastávke Lafranconi/PKO/Chatam Sófer a nastúpiš na električku 4 alebo 6 (tuším tieto idú teraz do blízkosti Šafka), prípadne na 9ku a vystúpiš na Kamennom námestí (ale 9 nejde cez Chatam Sófer)
Opravte ma, ak sa mýlim...
A hodinu pešo som myslel mojou (rýchlou) chôdzou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ani športovci z FTVŠ nechodia do školy peši a to ju majú pri lafranconi
(ale ak majú robiť niečo fyzicky náročné v škole, tak sa im zas ani nečudujem...)
@melancholik @bebekex z toho mi vyplýva že budem musieť prestupovať do kelu
@vladqog hodina? pecka hlavne ráno veď čo...možno sa niekto pripojí pri pešej púti do školy
zvyknes si da sa to
» bit.ly/1tuxhR8...
jeden týždeň (hociktorý) a keď to bude splnené, tak nám sem napíšeš
Opravte ma, ak sa mýlim...
A hodinu pešo som myslel mojou (rýchlou) chôdzou...
@vladqog ďakujem za podrobný rozpis snáď sa nestratím
slovenský jazyk a literatúra ty čo?