Dovoľujem si sem vycapiť taký odkaz, že hľadáme programátora, alebo niekto kto vie programovať, aby alebo či by nám pomohl so stránkou. Treba spraviť len pár vecí... ak sa tak stane, RPG nová stránka bude presunu
Tak.... áno, pracovalo by sa najmä na tom rozvoji tej RPG hry! Na tej stránke bude akadémia, ministerstvo a nemocnica... ten čo by nám pomohol by určite mal nejakú vyššiu funkciua pracoval by na rozvojii.
Každý ten, kto spraví skúšky + konkurzy a stane sa dopeslím, musí pomôcť novým užívateľom (študentom) na akadémii rozviť svoju hru RPG ... to sa bude učiť v jednotlivých chatoch, po vyštudovaní môžete rozvíjať ďalej svoje RPG vo výbere na zamestnanie
...keď sa niekde v súvislosti s programovaním vyskytne téma "MMO RPG", vždy je to riadna haluz, ale toto... prekonáva... skrátka z tohto nechápem ani toľko aby mi to bolo vtipné . aká akadémia? skúšky/konkurzy? "rozviť svoju RPG hru"? čo presne je týmto myslené? aké "svoje RPG"?, aký výber na zamestnanie?
okej, aby som len hlúpo netrolloval, tak... ak hľadáš programátora, obvykle sa hodí špecifikovať niekoľko vecí ktoré sa považujú za základné:
jazyk (C#, C++, PHP, ....?), platforma (online/win/mac/multi).
...všeobecne... podľa toho ako a čo píšeš ("funguje aj ako statická aj ako dynamická"?), mám pocit, že o programovaní nevieš úplne absolútne vôbec nič. čiže... ach, no, povedzme že nemusíš nič vysvetľovať, len mi pošli link (hodil by sa aj sem, možno by sa z neho ostatní prišelci do fóra aj niečo dozvedeli, ale ak je to top secret, tak do TSky) na tú vašu momentálnu verziu, možno aspoň z nej sa niečo dá zistiť...
predpokladám, že ide o RPG stránku s podobným zameraním ako Finália, Divia, Natyrn (ktorý vraj momentálne nefunguje), resp. už neexistujúci Rokfort...v tomto prípade sa musím spýtať, si si istý, že to chceš skúšať? nechcem ťa odrádzať, ale rozvíja sa už fakt veľa takýchto stránok a konkurencia je silná...ak nemáš fakt originálny nápad a všetko do detailov premyslené tak, aby to fungovalo a neupadlo, nemáš šancu uspieť...okrem toho, ako vidím, ty sám máš 15...predpokladám, že ti tam starší veľmi chodiť nebudú, to znamená, že tá stránka by nemala vysokú úroveň...nič v zlom, je to len môj názor, ale takto to vidím ja z pohľadu hráčky RPG
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Bodlo by napisat ASPON ci bude pracovat priamo na tom rpg (teda bude vo webovej forme), alebo to bude len staticka prezentacia realneho projektu.
Proste co si predstavujes, ze by dotycny robil
Dalej ci mate pripraveny nejaky plan, nejaku hierarchiu, nejake konkretne mindmapy, diagramy atd, alebo je to skor vo faze "podme nieco spravit"
A na zaver - kolko ludi sa tomu uz realne venuje.
To su aspon zakladne veci, bez ktorych sa ti neprihlasi nikto kto by to bol schopny a ochotny robit
...WUT?
...keď sa niekde v súvislosti s programovaním vyskytne téma "MMO RPG", vždy je to riadna haluz, ale toto... prekonáva... skrátka z tohto nechápem ani toľko aby mi to bolo vtipné . aká akadémia? skúšky/konkurzy? "rozviť svoju RPG hru"? čo presne je týmto myslené? aké "svoje RPG"?, aký výber na zamestnanie?
okej, aby som len hlúpo netrolloval, tak... ak hľadáš programátora, obvykle sa hodí špecifikovať niekoľko vecí ktoré sa považujú za základné:
jazyk (C#, C++, PHP, ....?), platforma (online/win/mac/multi).
...všeobecne... podľa toho ako a čo píšeš ("funguje aj ako statická aj ako dynamická"?), mám pocit, že o programovaní nevieš úplne absolútne vôbec nič. čiže... ach, no, povedzme že nemusíš nič vysvetľovať, len mi pošli link (hodil by sa aj sem, možno by sa z neho ostatní prišelci do fóra aj niečo dozvedeli, ale ak je to top secret, tak do TSky) na tú vašu momentálnu verziu, možno aspoň z nej sa niečo dá zistiť...