Život sam o sebe je najlepšie RPG... preco stracat cas pri pocitaci s niecom z coho nemas ani spomienky, ani zazitky ani kamaratov... (mas PC kamaratov, vacsiu vahu ma toaletny papier bo je pouzitelnejsi castejsie
@prostemarek RPG sa väčšinou chápe ako hra na hrdinov.. ja v realite nemôžem vziať katanu (neviem odkiaľ by som ju zohnal) ísť do mesta a rozsekať ľudí ktorý ubližujú ostatným.. alebo ísť do lesa a hľadať zvieratá ktoré by som následne zabijal (na to by som nemal srdce) čiže život sa k RPG nedá prirovnať... A to už len tým že v RPG by mi stačilo par HP, MP potionov, baťoh nejaké zbrane a precestujem celú hru zatiaľ čo v realite by ma s mečom ani cez hranice nechceli pustiť
@marcelito95 Mám s tým osobne skusenosti...
Niektorí jedinci sa z toho ani nedostanu.....
Mám kamosa že hrá WoWko už roky a stále je na tom zavislák, a má z toho problémy fakt...
@Kittan , to je uplne fantasticke, zobrat si katanu a ist behat do fiktivneho lesa a zabijat diviaky...
Zdvihni rit od toho debilneho pocitaca, prejdi sa do mesta a zisti si kde je sermiarsky kurz, mozes od rada do vecera behat po lese, a hrat sa na vojacika...
... stale mam vacsi pocit, ze cim modernejsia doba (smartphony, facebook, telka, internet vsade), tym su ludia dalej od reality, obmedzenejsi, nevedia si najst realnych kamaratov, robit nieco ine ako tukat do telefonu..
... som rad ze som sa toho zbavil... jedine miesto na prispievanie na nete je iba birdz, aj to neviem preco..
@prostemarek vôbec ma nepoznáš tak čo mi tu trepeš blbosti? neviem v akej sprostej spoločnosti sa ty pohybuješ že si kolo teba len ťukajú do mobilov asi by si ty mal ísť niekam do mesta radšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale tak World of Warcraft musis poznat
Guild Wars 2
Lineage neviemkolko
Ragnarok Online.
Zahraj si radsej čosi iné, fakt..
Niektorí jedinci sa z toho ani nedostanu.....
Mám kamosa že hrá WoWko už roky a stále je na tom zavislák, a má z toho problémy fakt...
Lineage 2 (ale len private servery do H5 updatu, oficialne servery su pay to win)
Zdvihni rit od toho debilneho pocitaca, prejdi sa do mesta a zisti si kde je sermiarsky kurz, mozes od rada do vecera behat po lese, a hrat sa na vojacika...
... stale mam vacsi pocit, ze cim modernejsia doba (smartphony, facebook, telka, internet vsade), tym su ludia dalej od reality, obmedzenejsi, nevedia si najst realnych kamaratov, robit nieco ine ako tukat do telefonu..
... som rad ze som sa toho zbavil... jedine miesto na prispievanie na nete je iba birdz, aj to neviem preco..
neboj sa drblé deti do 18 vás to prestane baviť