No ide jednoducho o to že ja mám 15 rokov a mám kamarata ktory ma24 veľmi ho mam rada a aj on mna proste sme si blizky uz sme sa vela krat o nas dvoch rozpravali stale ako by som mnou flirtoval je taky pozorny a jednoducho bavili sme sa aj o chodeni a
Ten chalan ti chce fakt dobre a dava prilezitost mladsim na teba.
A kede sa toho boji tak ho nenut je to to najhorsie podla mna co mozes urbit. A mozes ho potom navzdy stratit. Len ho do nicho nenut a sznas sa ho pochopit a respektovat. Laska nie je hra
Ten chalan ti chce naozaj len dobre, nechce ti ublizit preto to hovori asi tak ako to hovori, bud rada za to co mas, ze mozete byt kamarati....do nicoho ho nenut....ako kamarati si mozte rozumiet ale keby ste spolu chodili myslim ze by ste sa vo vela veciach nezhodli, on ma ine nazory na zivot a ty urcite ine....je tam velky vekovy rozdiel...aspon teraz ked mas "len" 15 a vsetko pred sebou a on urcite nechce len take "tyzdnove" lasky...ved ten chalan si moze pomaly zacat budovat rodinu na co ty mas este velaaaa casu
Teda aspon jeden z vas ma rozum.... bez urazky ale si vazne primlada na to aby si mala o 9 rokov starsieho partnera... zober si to s opacnej strany..... zacala by si si so 6 rocnym chlapcom? Pochybujem... tak isto ho mozes mat rada ale mate rozdielne zivotne priority.... Pockaj si par rokov, kym dospejes a budes sa na to pozerat z ineho uhla....
Ja viem ake to je mat o 9 rokov starsieho partnera a nie je to hracka. Chce to kopu trpezlivosti a hlavne respekt.
to je moc velky vekovy rozdiel holka .. mozno zo zaciatku by ta to bavilo no po case by ta upozornoval , poucoval, a potom by ta uz uz nebavilo ver tomu ..REAL LIFE
ja nemam nic proti vekovemu rozdielu ved ked sa maju 2 radi tak to nieje prekažka ale ty si podla mna moc mlada a cakas od vztahu nieco uplne ine ako on, podla mna on uz caka vazny vztah. Ja mam tiez podobny problem mam velmi dobreho kamosa ktorý ma 32 a ja mam 20, no ale teraz sa medzi nami zacina vyvijat nieco viac ako kamaratstvo a sama nad tym uvazujem ci to ma zmysel, ci on nexce nieco ine ako ja...je vela dôvodov preco by som si s nim nemala zacinat ale mám predsa ho mam rada a rozmyslam nad tym ze to vyskusam
ide o to,ze vacsina ludi tu si mysli,ze 15-rocna baba ma eq na bode mrazu......no lenze v niektorych pripadoch to nemusis byt pravda,aj ked v tvojom mozno ano,cim ti samozrejme nechcem krivdit,kedze ta nepoznam.........ak mate byt spolu,tak sa date dokopy skor-ci neskor....ak nie,tak vas vztah ostane v tej rovine ako je teraz.......nechaj veciam volny priebeh a uvidis,ako sa veci vyvinu
Bubika IQ s tym nema nic spolocne.. Tu ide o hodnoty v ich zivote.. A 24 rocni maju uuuplne ine hodnoty ako 15 rocni.. 15 rocni len dostavaju obciansky, 24 rocni uz sa pozeraju do buducna a uz si zacinaju pomaly budovat karieru a rodinu..
no tak hlavne sa ho nesnaz presvecit o tom ze to jeho bude bavit a ber to tak ze mozno by to prestalo bavit teba. lebo on moze hcodit autom, ty stale len mhd, on chodi vecer zit, ty sa stale ucis on ma mozno vlastny byt a ty riesis preco mama neoprala. jednoducho podla mna tak velky vekovy rozdiel znamena uplne iny okruh ludi konickov a aj rozmyslania, ale ak si predsa len presvedcena ze bez neho zomries vykasli sa na to daj tomu volnost lebo ked sa k tomu dostane vzduch lahsie sa to pohne ako ked budes tlacit. a mozno ked ho nechas tak a on zisti co stratil sam pride za tebou
Ako tu uz viacery pisali, ten typak ma uz uplne ine priority ako ty. Pravdepodobne sa sam financuje, zacina pomaly rozmyslat nad kupou bytu, auta, ako si prilepsit na plate atd. A nie nad tebou. Preboha ved ty mas 15 rokov, ides na strednu, nemas ziadne starosti. Tipujem ze hned cez prazky by ty to liezlo na nervi, kedy on by bol 2 mesiace v robote , a ty by si cez tyzdne nemohla byt tolko s nim.
Celkovo to je o inom, a vseci vieme ze tolko rocny muz uz hlada iny vztah. Mozno uz zivotnu partnerku.
ako sa to vraví? do 15 môžeš od 15 musíš? čo ja viem 15-24 ...hmmm...ZABUDNI..ja byť tebou, tak sa s ním naďalej len kamarátim..kamošov nikdy nie je dosť a našla by som si nejake mladšie mäsk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Si mlada
Mas este kopainych moznosti
Ten chalan ti chce fakt dobre a dava prilezitost mladsim na teba.
A kede sa toho boji tak ho nenut je to to najhorsie podla mna co mozes urbit. A mozes ho potom navzdy stratit. Len ho do nicho nenut a sznas sa ho pochopit a respektovat. Laska nie je hra
chap vekovy rozdiel je velky nepoviem kebyze ma 20...ale 24-asi sa uz sam financuje,proste ma ine problemy ako ty...
a myslim ze vztahy 24 rocneho chalana su uz o niecom inom ako tvoje.
najdi niekoho ineho a bud rada zemas stalo dobreho kamarata....
nechcem ta nejak podcenovat, ale viem aky maju rozum 15 rocni a aky maju rozum 24 rocni.
neda sa to porovnavat
Ja viem ake to je mat o 9 rokov starsieho partnera a nie je to hracka. Chce to kopu trpezlivosti a hlavne respekt.
Ethics Quotient
Educational Quotient
Earthquake?
Celkovo to je o inom, a vseci vieme ze tolko rocny muz uz hlada iny vztah. Mozno uz zivotnu partnerku.
Ale kedze tam mas smile zrejme len zartujes...