je tam uplne krasne a uplne super.....vela miest na pozretie, este viac miest na oddych.....a hlavne..hlavne...dobre obleceni a sympaticki chlapi!!!! upplne vazne.
nezijem tam ale bol som par krat,podla mna su vsetky tieto velkomesta v podstate rovnake,problem zohnat byvanie a drahy najom-najdes v nich vsetko co potrebujes nakupne strediska outletshopy az po najslavnejsich dizajnerov;su vybavene sportovymi arealmi ale je v nich aj nespocet barov a krciem - takze je len na tebe co z teba bude a ktorou cestou sa vyberies moznosti je dost len treba chciet..
Tiež som len prechádzala cez Mníchov. Také normálne ale dosť preplnené mesto. Podľa počutia vraj nádherné, takže by som tam niekedy chcela ísť Ale mám známeho z okolia a kým som si zvykla na jeho neminu, to potrvalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Podľa infraštruktúry dosť preplnené mesto. Nechystám sa tam, možno ak, na výlet...
a dobre jedlo sa tam da zohnat skoro vsade
zije sa tam na hrane bez hranic