AHojte, prosim poradte mi, vcera ako som isla zo skoly elektrickou, tak na zastavke som si premenila z jedneho mobilu do druheho pamatovku (jeden sa mi vybijal a chcela som pocuvat music) a druhy mobil som hodila do tasky...sla som dvoma elektrickami, pri
choď na políciu
ak budú ochotní vyhľadajú ti ho
(čo mne aj urobili ale nakoniec ho po 2mesiacoch nemám, lebo typek čo v ňom mal SIMku im tvrdil že tam len tú kartičku vyskúšal dať a oni mu uverili :letim: )
@77hanes77 nemam tam nic nastavene , ziadne hesla, kody,..je tam aktivny internet, myslim ze aj aplikacia gps.., K tomu mobilu nemam ziadne informacie ani, a som v ČR a v mobile je /bola slovenska simkarta...teraz ked som tam zavolala tak hovori z ucastnik je nedostupny
@77hanes77 pred tym ako som ho stratila uz bol pomaly vybity..ale po hodine ked som volala nan tak zvonil dlho...myslis ze ten clovek aj vymaze aplikacie - whatsapp, viber atd? Co mam robit?
@jasmiine Dá ... Pôjdeš ku operátorovi a dáš si ju zablokovať..
Pokiaľ ti záleží na telef. čísle alebo si na karte mala väčší kredit, daj si ju zároveň aj obnoviť
Ak ti nezáleží na tom čísle a nemala si tam veľký kredit, kašli na zablokovanie .. Zbytočne vyhodené peniaze (Keďže je už vypnutý, dotyčný tú kartu aj tak nemôže použiť, lebo nevie PIN. .. Iba ak by si mala 0000 alebo 1111 )
@77hanes77 noo mala som zlozitejsie cislo, kredit ani cislo ma nezaujimaju, ale mala som O2, a mala som tam aj aktivovany aj internet...tak snad mi ho nebudu stahovat, neviem co s tym
@jasmiine Ak ho máš na kredit a nie neposielaju ti faktúru, nemusíš nič riešiť .. Jednoducho keďže nemáš na nej kredit, na ďalší mesiac ti ho už neaktivujú (nemajú z čoho)
poviem ti co treba. chod do o2, preukaz sa obcianskym ze to cislo je tvoje, deaktivuj ho, nahlas ako kradnute, vezmi si novu kartu a aktivuj si ju nanovo tak isto. a mozes si dat aj preniest to stare cislo co si stratila, na novu kartu- nebudes musiet davat vsetkym nove cislo. na fizlaren ani nemusis chodit, hovno najdu. a ved chod ked chces, len tak
@mygate Lenže keďže je jej to číslo ukradnuté (nezáleží jej na ňom) a nemá na nej ani kredit tak je podľa mňa zbytočne ju dať zablokovať .. Za tie peniaze, čo za to dá si môže kúpiť novú kartu a ešte aj s kreditom (menším)
noo ja v podstate ani to iste cislo nepotrebujem, mam ho len od juna, tak to ani nejdem radsej riesit,...
Tiez si myslim ze nebudu riesit mobil rokov stary ktoreho hodnota je okolo 30e, @77hanes77 pisala som do whatsapp a oni mi deaktivuju whatsapp
@jasmiine Fajn Ak si tam bola prihlásená aj na Google účte (čo si určite bola kvôli Obchode Play a GMailu) tak si na ňom nezabudni zmeniť heslo .... To isté platí aj o FB a iných veciach na ktorých si na ňom bola prihlásená ...
+ Ak si si nechala zapamätované heslá od všelijakých strankach, taktiež si to všetko pomeñ
@77hanes77 je pekné že tomu veríš.. Tvoj avast či ktorá firma vyvíja anti-theft neodolá ani faktory resetu (ak nemajú novú verziu).. Ver mi skúšal som a jediné čo obstálo bol cerberus s rootom , to odolá všetkému ale tuším cez pc a falshtool kde nahodíš novú Rom a android to zmaže->veľmi zručný zlodej sa vysporiada zo všetkým.To len mimo témy k ochrane telefonu.
A určite ako prvé neurobí zlodej faktory reset ale pozrie sa či tam dievča nemá nahé fotky (buď rada že to bol len 30€ telefón , ja som stopoval svoj - veľmi drahý a to bolo.Čiže pozor )
@77hanes77 šak hééj ja len keby mal na nu niekto to bezcenne cislo, tak by jej mohlo ostat a dovolali by sa jej stale ti ludia co to cislo mali.
a inak.. kazdopadne by som ho nahlasil a dal zablokovat, ako potom dostat nahodou predvolanie od fizlov, ze riesim nejake picoviny cez moj fon..(moje ukranute cislo) chapes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak budú ochotní vyhľadajú ti ho
(čo mne aj urobili ale nakoniec ho po 2mesiacoch nemám, lebo typek čo v ňom mal SIMku im tvrdil že tam len tú kartičku vyskúšal dať a oni mu uverili :letim: )
Btw. Najlepšie by bolo, kebyže z neho napíše cez FB alebo WhatsApp niekomu .. Tým pádom sa pošlú aj údaje o polohe .. Ale to sa zrejme nestane
Čo máš robiť? Možeš ísť na políciu, tam im nadiktuješ typ a IMEI (ak ho vôbec vieš) ... Ale šanca, že ho vypátrajú je zväčša nulová
cislo IMEI neviem, je to samsung galaxy ace, uz stary, ide mi len o vsetky moje udaje
chcem sa opytat da sa zablokovat simka pokial som ju mala len na kredit?
Pokiaľ ti záleží na telef. čísle alebo si na karte mala väčší kredit, daj si ju zároveň aj obnoviť
Ak ti nezáleží na tom čísle a nemala si tam veľký kredit, kašli na zablokovanie .. Zbytočne vyhodené peniaze (Keďže je už vypnutý, dotyčný tú kartu aj tak nemôže použiť, lebo nevie PIN. .. Iba ak by si mala 0000 alebo 1111 )
Tiez si myslim ze nebudu riesit mobil rokov stary ktoreho hodnota je okolo 30e,
@77hanes77 pisala som do whatsapp a oni mi deaktivuju whatsapp
+ Ak si si nechala zapamätované heslá od všelijakých strankach, taktiež si to všetko pomeñ
A určite ako prvé neurobí zlodej faktory reset ale pozrie sa či tam dievča nemá nahé fotky (buď rada že to bol len 30€ telefón , ja som stopoval svoj - veľmi drahý a to bolo.Čiže pozor )
a inak.. kazdopadne by som ho nahlasil a dal zablokovat, ako potom dostat nahodou predvolanie od fizlov, ze riesim nejake picoviny cez moj fon..(moje ukranute cislo) chapes