SE K700i a som nespokojný... radšej by som si kúpil "starú šunku" čo by aspoň baterka vydržala a fungoval by normálne... nie tu, baterka 1 deň, jojstick nejde, a robí to kravinu že ak mi niekto zavolá sa vypne .. do koša s ním..
ach jaj vypisujete tu kraviny ze do kosa s mobilmi a tota masinka co mam ja nema ani farebny displej take ste uz asi dlho nevideli co? ale hlavne ze da sa telefonovat a sms pisat aj ked reprak pomaly odchadza ale mam mp3 2gb a fotak 6mpx 1gb takze nemam problem s funkciami..
ja mam nokiu, ani neviem aku tusim 5300 abo 5310?? ani netusim a ide a viem z neho volat a aj mne sa vedia dovolat a este aj smsky dostavam len ja ich nerada pisem :/ a som spokojnaaaa
Sony Ericsson K550i no a čo sa týka funkcií tak používam sms-ky, pravdaže volanie, foťák na momentky, budík, poznámky a kalednár ... to jest asi všetko
ja mam SE k610i som spokojna az na jednu vec a to ze ho ma kazdy treti clovek na ulici co mi totalne lezie na nervy a uz sa tesim na maj to budem menit mobil
Presne taký aký ju tu na reklame ,,Birdz v mobile'' čierna nokia 6103....mám ho už skoro 2 roky a som absolútne spokojná...napriek tomu že je to V-éčko, nikdy sa mi nepokazil, má super funkcie, jedinná nevýhoda ja maličká pamäť, ale to mi nevadí, mám predsa mp3.
Nokia 6120 classic. uz ma omrzel tak mi baterka aj tyzden a pol vydrzi na jedno nabitie samozrejme. ked bol novy tak som ho asi nabil za jeden vikend 5 krat
momentálne LG KM900 Arena strieborny s firmwarom v10d,je to super mobilek aj ked ma svoje chyby,system je celkom premakany to ze to neni otvorene platforma,ale je lahko ovladatelny,aj ked chybu má vela veci,ale to sú nepodstatne veci pre ten mobil,displej je uzasny s rozlisenim 800x480,citliy,odolny,neposkrabatelny....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
toto leto som mala moznost socnut od mati new.. ale necela som xD
milujem svoju tehlu xD uz len preto ze je moja
k750i -flash plnohodnotny na W800i 2GB karta
lg chocolate kg800
samsung d900I -2GB karta
so vsetkymi spokojny