pomoc pred chvilou mi padol mobil do vody! ( pomoc nokia 6300 aaa pomoc vybrala som sim kartu bateriu i pamatovu kartu... len sa bojim ze mi to nepojde ( a zaruku uz nema
Usudzujem, ze to mas uz starsi mobil, takze keby aj nesiel, je to svojim sposobom dobre - Ti musia rodicia kupit novy . Teda, to iba ak by si mala stastie.. Mne asi keby sa take daco stalo, dostanem nejaku staru tehlu odlozenu v skrinke . Ale.. za pokus by to mozno stalo.
Hm, ale kazdopadne, dufam, ze Ti to pojde. Ale nechaj ho poriadne vysusit.
3 dni ho nechaj sušiť sa a rozober ho čo možno najviac (ako vieš...)
mne môj SE k750i spadol pred pár týždňami do plesa v tatrách... nechal som ho takto vyschnúť a funguje (čo je zázrak pri tak kazivom type mobilu...) síce sem tam vypadáva jojstick a fotoaparát sa sem tam zapne ale všetko potrebné funguje
čo najdlhšie nezapínať, poriadne vysušiť a nepanikáriť. nám padla videokamera do mora v čase, keď ešte stála nehorázne prachy a presne takto to predýchala...
Mne padol do mora, takže sa neboj. Sušil sa dva dni a šiel. Ale bol už spomalený potom, možno to bolo tým, že bol starý. Nešiel mu foťák a rýchlo sa vybýjal...a to bol ešte ten fajnový Sony Ericson W800i na ktorom všetci fičali Chudák starec, prežil so mnou tri roky
hovno mrazak... po prve treba okamzite vybrat baterku. Potom ho polozit niekde na radiator a nechat ho susit, az kym si nebudes isty ze je naozaj cely suchy. Po vybrati z vody a pocas susenia sa rozhodne nesmies mobil pokusat zapnut!!!!!!
Len prosím ťa nerob niektoré tie sprostosti čo ti vraveli niektorí odboborníci predo mnou
V žiadnom prípade ho nedávaj do rúry, mikrovlnky ani do mrazáku!!! Iba si ho definitívne doondíš.
Len ho čo najviac rozober a nechaj sušiť. Nepoúživaj však fén, ani žiadne daľšie chobotiny čo ti tu budú ešte radiť Max. nejaký radiátor, horúci suchý uterák
On ak si ho vybrala z vody a on ešte šiel tak by ti mal ísť. Tam ide len o to aby sa ti voda nedostala pomedzi kontakty a nezoskratovala ti mobil. Takže ak budeš maximálne presvedčená že nemáš v mibile už žiadnu mikročiastočku vody, zlož ho :p
Cha, mne sa v izbe náhodou vylial liter čaju na mobil (Nokia 3110), a keď som prišiel, stále bola pustená hra Tak som ho len vypol, nechal usušiť a na druhý deň už v pohode išiel Ale tvoj by som nechal dlhšie sušiť. Radšej
k téme: ak ti vôbec pôjde tak je dosť možné že prestane isť neskôr stačí aby niečo zoxidovalo... Dobre by možno bolo celý rozobrať a očistiť v ňom dosku nejakým sprejom (nie lakom na vlasy... sú na to originál spreje...) ale neodporúčam rozoberať až tak radšej servis keby nešiel
Ja som si Nokiu v lete zabudol v plavkách a 15 minút sa s ním kúpal v bazéne, potom som to zistil, vybral všetky vyberatelné časti a nechal na slnku usušiť, za pár hodín sa zapol, ale nefungoval bluetooth...
Ona: JA SOM SI DALA PRAT NOHAVICE A NEHALA SOM SI TAM MOBIL
Ja: si sprosta? na kolko stupnov sa pral? s akym pracim praskom?
Ona: 40, persil a take tekute
JA: avivaz?
Ona: asi. ale aspon vonia
Nakoniec prisla ku mne, odstranila som praci prasok zo zlatych policok, trochu sa v nom posparala a prinutila som ho zapnut sa. neprijal pin kod. sama PIN poznam, proste ho neprijal. 2.10. to bol jeden rok. dnes ma novy mobil a vzdy ked perie tak sa jej opytam, ze ci si tam nenechala mobil. raz si tusim vyprala kluce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Hm, ale kazdopadne, dufam, ze Ti to pojde. Ale nechaj ho poriadne vysusit.
Neviem, mne padol iPod do ľadovej vody a ani neprestal hrať
mne môj SE k750i spadol pred pár týždňami do plesa v tatrách... nechal som ho takto vyschnúť a funguje (čo je zázrak pri tak kazivom type mobilu...) síce sem tam vypadáva jojstick a fotoaparát sa sem tam zapne ale všetko potrebné funguje
a do akej "vody" ti spadol? do cistej, do hajzla, do sodovky, do piva? No kazdopadne ak ti to zoxiduje tak je mobil kaput
"Ten mobil je vodotesny neveris?"
*čľup*
V žiadnom prípade ho nedávaj do rúry, mikrovlnky ani do mrazáku!!! Iba si ho definitívne doondíš.
Len ho čo najviac rozober a nechaj sušiť. Nepoúživaj však fén, ani žiadne daľšie chobotiny čo ti tu budú ešte radiť Max. nejaký radiátor, horúci suchý uterák
On ak si ho vybrala z vody a on ešte šiel tak by ti mal ísť. Tam ide len o to aby sa ti voda nedostala pomedzi kontakty a nezoskratovala ti mobil. Takže ak budeš maximálne presvedčená že nemáš v mibile už žiadnu mikročiastočku vody, zlož ho :p
Hádam nie je hlúpa aby ho rozobrala až tak že by ho nevedela znovu zložiť
k téme: ak ti vôbec pôjde tak je dosť možné že prestane isť neskôr stačí aby niečo zoxidovalo... Dobre by možno bolo celý rozobrať a očistiť v ňom dosku nejakým sprejom (nie lakom na vlasy... sú na to originál spreje...) ale neodporúčam rozoberať až tak radšej servis keby nešiel
Ona: cus, mam problem
Ja: no? aky?
Ona: JA SOM SI DALA PRAT NOHAVICE A NEHALA SOM SI TAM MOBIL
Ja: si sprosta? na kolko stupnov sa pral? s akym pracim praskom?
Ona: 40, persil a take tekute
JA: avivaz?
Ona: asi. ale aspon vonia
Nakoniec prisla ku mne, odstranila som praci prasok zo zlatych policok, trochu sa v nom posparala a prinutila som ho zapnut sa. neprijal pin kod. sama PIN poznam, proste ho neprijal. 2.10. to bol jeden rok. dnes ma novy mobil a vzdy ked perie tak sa jej opytam, ze ci si tam nenechala mobil. raz si tusim vyprala kluce